Omschrijving

STILLE VERKOOP

Gezocht: een koper met geduld! Bent u op zoek naar een huis met loods op een plek die het wachten meer dan waard is? Dan is dit uw kans. U kunt uw verhuizing plannen in het voorjaar van 2022. Voor ondernemers die lekker rustig willen wonen met genoeg ruimte om te ondernemen! Deze ruime en sfeervolle woning is gebouwd in 1998 met een loods van 400 m² op een kavel van maar liefst 1605 m².

Hier is de verdeling tussen wonen en werken mooi in evenwicht met o.a. een mooie privé tuin achter de woning/naast de loods. De woning is keurig onderhouden en inmiddels alweer gemoderniseerd. De keuken is van 2013, de ketel van 2012, het schilderwerk van 2018, evenals alle isolerende beglazing. De loods is uitgebreid met een overkapping van ruim 130 m² en verder voorzien van 2 zolders, een toilet en een kantoorruimte. Wonen en werken kan hier dus ideaal op een goede locatie aan de rand van Gorredijk, een voorzieningendorp, goed bereikbaar gelegen tussen Heerenveen en Drachten.

Indeling woonhuis: entree, hal, toilet, woonkamer aan de voorzijde met aangrenzende luxe woonkeuken (totaal maar liefst ± 76 m²), bijkeuken/achterom. Etage: overloop, 4 (slaap)kamers en een vernieuwde badkamer. Vlizotrap naar de zolder. Naast de loods is een mooie relaxruimte en een overkapping met hottub gemaakt. Loods ± 400 m² (met 2 zolders); aan de zijkanten ± 3.70 hoog en in de nok ± 5.90 hoog. Kantoor ± 24 m². Woning: woonoppervlakte ca. 180 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Let op: financieren van wonen/werken locaties is niet vergelijkbaar met particuliere woningen. Eigen inbreng is vereist en de rentes liggen hoger. Meer informatie via de makelaar beschikbaar.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Woonkamer voorzien van mooie schouw met houtkachel
• Keuken (2013) met vaatwasser, koelkast, combi oven 5 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer (2017) met dubbele wastafel, douche en toilet, verwarmde vloer
• Verwarming en warm water d.m.v. Remeha CV ketel (2012)
• Prima geïsoleerd, getuige het gasverbruik van slechts 1200 m³
• De woning is buitenom in 2018 volledig geschilderd
• Verwarming loods d.m.v. een heater (Reznor) en een hout gestookte hotpoint (ter overname)
• Elektrisch: ruim voldoende groepen, krachtstroom en aardlekschakelaars
• Loods is geïsoleerd met uitzondering van de betonvloer