Omschrijving

WONEN EN WERKEN combineren?
Ondernemers opgelet, want dan is dit iets voor u. Deze degelijke ruime woning met grote bedrijfsloods (± 280 m²) ligt op een kavel van 1.796 m² op een gewild bedrijventerrein in Gorredijk (nabij A7). Wonen en werken kan hier dus ideaal op een goede locatie aan de rand van Gorredijk, een voorzieningendorp, goed bereikbaar gelegen tussen Heerenveen en Drachten.

Indeling woonhuis:  ruime entree, toilet, woonkamer (± 57m²) met ½ open keuken met alle inbouwapparatuur, bijkeuken en inpandige garage. Etage: overloop,
4 slaapkamers (± 16, 20, 8 en 8 m²) en een complete badkamer. Vlizotrap naar de zolderberging. Inhoud ± 560 m³. Loods: kantoor (± 16 m²), toilet, magazijn, werkplaats (± 250 m²). Perceel 1796 m², bouwjaar loods en woning 1998.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Let op: financieren van wonen/werken locaties is niet vergelijkbaar met particuliere woningen. Eigen inbreng is vereist en de rentes liggen hoger. Meer informatie via de makelaar beschikbaar.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming + warm water d.m.v. CV AWB ketel uit 1998, 
  • Verwarming loods d.m.v. heater
  • Woonkamer voorzien van schuifpui naar de tuin
  • Keuken v.v. vaatwasser, combi magnetron, inductie kookplaat (2017), afzuigkap en koel-/vriescombinatie
  • Badkamer v.v. wastafel, 2e toilet, bad en douche
  • Traditioneel gebouwd met betonnen vloeren (ook verdiepingsvloer)
  • Elektra: 12 groepen, krachtstroom en 3 aardlekschakelaars
  • Let op: financieren van wonen/werken locaties is niet vergelijkbaar met particuliere woningen. Eigen inbreng is vereist en de rentes liggen hoger. Meer informatie via de makelaar beschikbaar.