Omschrijving

Ideaal voor ondernemers die mooi willen wonen én zowel kantoor als bedrijfsloods aan huis willen hebben. Het mooie van deze plek is dat je goed bereikbaar én goed zichtbaar bent. Het centrum is in een paar minuten bereikbaar en hetzelfde geldt voor de nabijgelegen natuur gebieden. Het beste van 3 werelden: wonen, werken en genieten.

Het geheel is lekker ruim opgezet. Het riante woonhuis heeft een woonoppervlakte van ruim 200 m², de kantoren zijn 75 m² en de loods met berging is totaal ca. 285 m². Het perceel is 2993 m². Aan ruimte geen gebrek. Degelijk en onder architectuur (Akkerman) gebouwd in 1978. Sindsdien is de isolatiewaarde nog verbeterd. Het energielabel is B.
Indeling woonhuis: ruime hal met toilet, CV kast en garderobe, woonkamer (± 67 m²) met aangrenzende keuken (± 17 m²), grote bijkeuken, inpandige garage en een ruime carport. Etage: overloop, 4 ruime slaapkamers (± 20, 12, 12 en 9 m²) en een badkamer met 2e toilet. Inpandig balkon aan de voorzijde. Vlizotrap naar de ruime zolder.
Indeling bedrijfsgedeelte: showroom/kantoor (± 38 m²), kantoor (± 37 m²), gemetselde loods (± 237 m²) en eenvoudige berging (± 52 m²).

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Stenen verdiepingsvloer!
• Keuken: met keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer
• Badkamer met 2e toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel
• Verwarming d.m.v. hetelucht ketel (Brink 2005), 2 stuks (zakelijk en wonen)
• Warm water d.m.v. boiler
• Elektrisch: ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars
• De vloeren (woonhuis) zijn geïsoleerd d.m.v. DroCom vloerisolatie (Rd 4,22)
• 6 zonnepanelen plus omvormer aanwezig (ter overname)
• Bliksembeveiliging aanwezig