Omschrijving

Extra aantrekkelijk vanwege de scherpe FUNDA prijs!

Degelijk gebouwd, goed onderhouden, bijzonder ruim en gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum! Deze royale twee onder één kap woning met garage is in 2008 traditioneel gebouwd en sindsdien uitstekend onderhouden. Dit is echt zo’n woning van het kaliber ‘inpakken en verhuizen maar’. En dat aan de rand van het centrum.  De busverbinding is prima en dichtbij evenals de apotheek en de huisartspraktijk en de scholen. Het is dus heel plezierig en rustig wonen in deze jonge woonwijk nabij alle voorzieningen van Gorredijk.
 
Indeling: hal met toilet, woonkamer met half open keuken (± 45 m²), bijkeuken (± 5 m²), garage (± 16 m²) en heerlijk overdekt terras. Etage: 3 slaapkamers (± 10, 13 en 15 m²) en een complete badkamer (± 7 m²). Via een vaste trap bereikt u de tweede etage met mogelijkheid van 4e slaapkamer en berging (totaal ± 36 m²).
Inhoud ± 550 m³, perceel 228 m² en bouwjaar 2008.
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Keuken: met vaatwasser (2017), combi-oven (2019),  koelkast, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en openslaande deuren naar het overdekte terras
  • Badkamer met wastafelmeubel, douche en 2e toilet
  • Verwarming d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2008)
  • Elektrisch: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
  • De woning is op alle etages voorzien van een solide betonvloer
  • Schilderwerk (buiten) uitgevoerd in 2016