Omschrijving

Extra scherpe Funda prijs.

Genieten met een grote G!
Geniet van de ruimte, de kwaliteit, de uitstraling én het prachtige plekje! Degelijke bouw met betonvloeren op alle lagen. Op de begane grond is de geïsoleerde vloer afgewerkt met een schitterende houten vloer van gerookt eiken. Deze vrijstaande woning met garage is in 2008 gebouwd en heeft een tuin op het westen. En dat aan de rand van het centrum. De busverbinding is prima en dichtbij evenals de apotheek en de huisartspraktijk en de scholen. Het is dus heel plezierig en rustig wonen in deze jonge woonwijk nabij alle voorzieningen van Gorredijk.

Indeling: hal met toilet, woonkamer met half open keuken (± 58 m²) met gerookt eiken houten vloer, bijkeuken (± 5 m²), inpandige garage (± 16 m²). Etage: 4 slaapkamers (± 8, 9, 11 en 17 m²) en een complete badkamer (± 8 m²). Via een vaste trap bereikt u de tweede etage met 5e slaapkamer (± 16 m²) en zolderruimte. Inhoud ± 635 m³, perceel 380 m² en bouwjaar 2008.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: met vaatwasser, oven, magnetron, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en 2e toilet
• Verwarming d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2008)
• Elektrisch: 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en wisselstroommeter
• De woning is op alle etages voorzien van een solide betonvloer