Omschrijving

Degelijk gebouwd, goed onderhouden, bijzonder ruim en gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum! Deze royale vrijstaande woning met garage is in 2008 traditioneel gebouwd en sindsdien prima onderhouden. Ideaal gelegen aan de rand van het centrum. De busverbinding is prima en dichtbij evenals de apotheek en de huisartspraktijk en de scholen. Het is dus heel plezierig en rustig wonen in deze jonge woonwijk nabij alle voorzieningen van Gorredijk.
Indeling: hal met toilet, woonkamer met half open keuken (± 58 m²), aangebouwde garage (± 16 m²). Etage: 4 slaapkamers (± 8, 9, 11 en 17 m²) en een complete badkamer (± 8 m²). Via een vaste trap bereikt u de tweede etage (± 33 m) met mogelijkheid van 5e slaapkamer.

Inhoud ± 635 m³, perceel 380 m² en bouwjaar 2008.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: modern met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer met ligbad, wastafel, douche en 2e toilet
• Verwarming d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2008)
• Elektrisch: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en wisselstroommeter
• Het buitenschilderwerk op de begane grond is in 2020 uitgevoerd
• Kopers jonger dan 35 jaar hebben éénmalig recht op vrijstelling van overdrachtsbelasting