Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf nu alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

De bezichtigingen worden ingepland: van 20 tot en met 24 september 2021.

Schitterende ligging aan de rand van het dorp! Iets voor u? De rust en ruimte van Langezwaag en de voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen nabij! Deze vrijstaande woning is in 1992 gebouwd, prima geïsoleerd (energielabel A), goed onderhouden en gelegen op een perceel van maar liefst 1012 m² grenzend aan een bosperceel. Voordat u de eigenaar wordt van deze prachtige plek zult u nog even moeten wachten: in de periode tussen 1 mei en 1 augustus 2022 kan de woning worden opgeleverd.

Indeling: entree, toilet, woonkamer met half open keuken en schuifpui naar de tuin, bijkeuken en garage met elektrische deur. Etage: 3 slaapkamers en badkamer. Zolderetage via vlizotrap bereikbaar. Voor maatvoering zie plattegronden.
Inhoud ± 345 m³, perceel 1012 m², bouwjaar 1992.

Het betreft een mooie complete aanbieding inclusief elektrisch zonnescherm, markiezen, rolluik achterzijde, palletkachel, robotmaaier, complete tuinset, diepvrieskast, parketvloer (begane grond) en laminaatvloer (etage).

Hier treft u een prima gezinswoning in een gezellig dorp tussen Heerenveen en Gorredijk. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen zijn dichtbij. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. heteluchtverwarming (Brink Allure 2014) en pelletkachel
• Warm water d.m.v. eigen geiser (Vaillant)
• 16 zonnepanelen met een opbrengst van ca. 1900 kwh per jaar
• Keuken met vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en natuurstenen blad
• Meterkast: 5 groepen met aardlekschakelaar
• Badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel en douche
• Energielabel A geldig tot 24-11-2030
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht (afhankelijk koopsom) eenmalig vrijgesteld
worden van overdrachtsbelasting
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2021