Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Wie zoekt naar sfeer en uitstraling kan stoppen met zoeken! Deze sfeervolle vrijstaande woonboerderij ligt héél mooi tussen de weilanden (voor en achter vrij zicht) op een perceel van 1350 m² aan de Schoterlandse Compagnonsvaart.
Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond zodat gelijkvloers wonen mogelijk is. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over uw eigen tuin en de landerijen. De spectaculaire zonsopkomsten en zonsondergangen krijgt u er hier gratis bij.

De woning is keurig onderhouden en voorzien van zonnepanelen, maar voor hedendaagse begrippen iets gedateerd. Voor modernisatie dient u daarom rekening te houden met bijkomende kosten. Even de handen uit de mouwen en u woont hier prachtig op een ruime kavel!

Indeling: hal, toilet, woonkamer met bintwerk, houtkachel, vide en openslaande deuren naar de tuin, open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Etage: zolderberging. Voor maatvoering zie plattegronden.
Verder op het erf: stenen schuur (± 16 m²), garage met zolder (± 12 m²), fietsenschuur (± 10 m²) , houtopslag en een kas. Bouwjaar circa 1920, kavel 1330 m².

In de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne zijn legio voorzieningen aanwezig, zoals scholen, kinderopvang, kerken, horeca, dorpshuis, buurt- en sportverenigingen, supermarkt en overige detailhandel. Natuurgebieden als het “Katlijker Schar”, “de Kiekenberg”, “de Tjongervallei” en Oranjewoud zijn nabij. Dit alles op 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. ATAG cv ketel (ca. 2007)
• Keuken met 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer, boiler en ruimte voor een wasmachine.
• Badkamer v.v. douchecabine en wastafelmeubel
• Elektrisch: 6 groepen en aardlekschakelaars
• Niet zelf-bewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing
• Overdracht dient plaats te vinden bij Van Dijk Notariaat (voorheen Rispens) te Gorredijk
• Voorzien van 18 zonnepanelen