Omschrijving

Ultieme plek voor de liefhebber van rust en vrijheid!  Prachtige locatie in een landelijke omgeving met fraai uitzicht over de landerijen maar toch op minder dan 10 minuten van de A7 (tussen Heerenveen en Drachten). 

Gelegen in het buitengebied, aan een doodlopend weggetje richting het open vaarwater van de Turfroute. Aan het einde van de Ulesprong gaat een onverhard pad naar het pontje voor wandelaars en fietsers richting Nij Beets en De Veenhoop. Een unieke plek met veel ruimte voor tuinieren en/of het houden van dieren. De huidige eigenaar neemt dan ook na ruim 60 jaar met pijn in het hart afscheid van deze heerlijke plek.

Verbouw of nieuwbouw?  
Voor de één is het de ideale uitdaging om de boerderij weer in ere te herstellen, voor de ander is het een schitterende kans om nieuwbouw te realiseren. Onlangs is de woning voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn zijgevel en goten deels vernieuwd. Voor velen zal verdere modernisatie of (ver)nieuwbouw echter noodzakelijk zijn.

Indeling: entree, woonkamer, slaapkamer, badkamer, opkamer, kelder, eetkamer, keuken, doucheruimte, toilet en stal. Etage: overloop, 2 slaapkamers. Op het perceel staat een oude schuur/garage.  

De bestemming ‘wonen’ geeft ruime mogelijkheden qua bebouwing. Hoofdgebouw max. ca. 150 m², goothoogte max. 4,5 meter, nokhoogte max. 10 meter. Bij- en aanbouwen tot max. 200 m² (middels vrijstelling) mogelijk. Er zijn meerdere vrijstellingsmogelijkheden in het bestemmingsplan opgenomen.
 
Tijnje is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven, basisonderwijs en een zeer gunstige ligging nabij de A7 tussen Heerenveen en Drachten.
 
Perceel 3.520 m², bouwjaar oorspronkelijk ± 1900.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!

 
Bijzonderheden:

  • Glasvezel aansluiting aanwezig, echter er is nog geen contract afgesloten
  • Verwarming d.m.v. Remeha CV ketel uit ca. 2006
  • In 2018 is de woning voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond
  • Zijmuur, goot en staldeuren zijn in 2018 vernieuwd
  • Elektrisch: 4 groepen met aardlek
  • Keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser
  • Badkamer (2018) met douche, wastafel, 2e toilet en designradiator
  • Punt van aandacht: als u kiest voor verbouw/renovatie blijkt een volledige financiering vaak niet haalbaar. Eigen middelen zijn dan nodig. Informeer bij uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.