Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op vrijdag 1 juli en maandag 4 juli 2022.

Nu met een FUNDA-prijs!

Deze ruime tussenwoning is gebouwd met hoge gootlijn en heeft daardoor veel ruimte op de etage en een vaste trap naar de 2e etage met een 4e slaapkamer. Ideaal voor starters en gezinnen. Door de prijsklasse noemen we dit starterswoningen, maar gezien de ruimte zijn het feitelijk gezinswoningen.
Mooi pluspunt is het feit dat de woning voorzien is van betonnen vloeren (ook etage) en bijna geheel is voorzien van kunststof kozijnen. Bovendien o.a. voorzien van een nette keuken, een moderne badkamer, nieuwe cv ketel (2020) en een diepe tuin op het zuiden.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken, bijkeuken. Etage: overloop, 3 slaapkamers , badkamer. 2e etage: bergruimte en een 4e slaapkamer. Tuin op het zuiden met berging en overdekt terras.
Voor indeling en afmetingen: zie plattegronden.

Perceel 256 m², bouwjaar ± 1973.

Tijnje is gelegen nabij de A7 tussen Drachten en Heerenveen. Gorredijk met alle voorzieningen is op korte afstand gelegen. Het dorp beschikt o.a. over basisonderwijs, sportverenigingen en een prachtig gelegen natuurzwembad. Natuurgebied De Deelen ligt om de hoek en er zijn vele fietsroutes naar zowel bos als waterrijk gebied.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2020)
• Moderne badkamer (2018) met douche, dubbele wastafel en 2e toilet
• Keuken met koelkast, combi oven, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Elektrisch: 7 groepen met 2 aardlekschakelaars en slimme meter
• Energielabel C geldig tot 15-10-2029
• De tuin op het zuiden is ca. 22 meter diep, heeft een overdekt terras, een vrijstaande berging en er is een achterom
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting.