Omschrijving

Welkom in het gespreide bedje! Sinds de oorspronkelijke bouw in 1990 is deze halfvrijstaande woning extra ruim gemaakt en gemoderniseerd. Daar plukt de koper de vruchten van. Zo is de woning recentelijk voorzien van een ruime aanbouw (woonkeuken) met vloerverwarming en schuifpui naar de tuin. Op de etage zijn hele creatieve en knusse bedden gebouwd in de gezellige slaapkamers. Dat wordt foto’s kijken! Of beter nog: spreek direct een bezichtiging af. Verder is er een vaste trap naar de 2e verdieping met een 4e slaapkamer. De tuin ligt heerlijk besloten. De omliggende woningen (De Streek) hebben diepe achtertuinen waardoor veel privacy gewaarborgd is.

Terwispel: ‘moai wenplak’! Oftewel een mooie plek om te wonen. Terwispel is een gezellig dorpje met ca. 1000 inwoners, een eigen basisschool en veel sportverenigingen gelegen op fietsafstand van Gorredijk. En met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de A7, tussen Heerenveen en Drachten.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 29 m²), woonkeuken (± 21 m²), bijkeuken (± 7 m²), garage (± 26 m²) en carport. Etage: overloop, badkamer (± 4 m²) en 3 slaapkamers (± 6, 7 en 10 m²). Zolder via vaste trap: 4e slaapkamer (± 7 m²) en bergruimte. Inhoud ± 425 m³ (incl. garage), perceel 342 m², bouwjaar 1990.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (ca. 2008): oven, koelkast, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat en vaatwasser
• Badkamer v.v. bad en wastafelmeubel
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Intergas ca. 2010 in gebruik sinds 2017)

https://youtu.be/nGNg9Pf5uLw