Omschrijving

Op een hele mooie plek aan doorgaand vaarwater (Turfroute) staat deze bijzonder ruime vrijstaande woning met garage. Met een slaap- en badkamer op de begane grond en daarnaast 3 slaapkamers en een badkamer op de etage is de woning geschikt voor jong en oud (en alles daar tussenin). De woning is in 1993 zeer degelijk gebouwd en sindsdien goed onderhouden.
Zomerdag bestaat de ‘verkeersdrukte’ aan de Vosseheer voornamelijk uit langsvarende bootjes en fietsverkeer, de weg is namelijk voor autoverkeer doodlopend. Kortom: een ruim en degelijk gebouwd huis op een prima locatie!

Indeling: hal, toilet, slaapkamer (± 12 m²), badkamer (± 4 m²), woonkamer met eethoek en schuifpui naar de tuin (± 42 m²), keuken (± 11 m²), diepe kelder (± 8 m²), bijkeuken (± 5 m²), en aangebouwde stenen garage (± 39 m²) met zolder. Etage: overloop, badkamer (± 3 m²) en 3 slaapkamers (± 10, 17 en 19 m²). Zolder via vlizotrap. Perceel 631 m², bouwjaar 1993.

Donkerbroek heeft veel eigen voorzieningen en is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. De ligging in Noord Nederland in de driehoek Leeuwarden, Groningen, Zwolle is bijzonder gunstig.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: oven, koelkast, afzuigkap, 4 pits kookplaat en granieten blad
• Badkamer begane grond v.v. inloopdouche en wastafel
• Badkamer etage v.v. douche, wastafel en 2e toilet
• Elektrisch: 6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Vaillant 2012)
• Buitenschilderwerk goed bijgehouden
• Mocht u een voorbehoud van verkoop eigen woning hebben, dan moeten we u teleurstellen, dat is niet mogelijk bij deze
  woning