Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Na ruim 37 jaar genieten van dit huis gaan de verkopers nu op zoek naar een opvolger die er hopelijk met net zoveel plezier gaat wonen.

Deze vrijstaande jaren 30 woning met garage is gelegen in het centrum van Ureterp op een kavel van maar liefst 530 m². De woning is altijd netjes bewoond maar verdient een modernisatie. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is de woning ook geschikt voor kwieke senioren.

Indeling: entree, woonkamer met open keuken, keldertje, CV ruimte, achterom/bijkeuken, slaap- en badkamer en toilet. Etage: overloop en 3 slaapkamers. Vliering. Vrijstaande garage van 28 m² met zoldertje.

Ureterp is een prachtig, hecht dorp. Het heeft veel voorzieningen zoals supermarkten, bakker, slager, huisartsenpraktijk, tandartspraktijk, meerdere basisscholen, sportverenigingen en horeca. Ook de ligging ten opzichte van diverse natuurgebieden is prima. De ligging is centraal in het noord Nederland, nabij snelweg A7 en de N31/ N381. Drachten ligt op fietsafstand en plaatsen als Heerenveen, Leeuwarden en Groningen zijn met de auto of openbaar vervoer vlot bereikbaar.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. eigen CV combi ketel (AWB 2009)
• Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Keuken eenvoudig met dubbele spoelbak, oven en 4 pits gaskookplaat
• Badkamer (jaren 80) met douche en wastafel
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting