Omschrijving

Betaalbaar vrijstaand wonen nabij het centrum! Aan de rand van het centrum staat deze degelijk gebouwde vrijstaande woning met garage. Dat het hier lekker woont blijkt wel uit het feit dat we na 55 jaar pas op zoek zijn naar de tweede bewoner. De eerste bewoners hebben hier sinds 1965 namelijk met veel plezier gewoond. De ligging is heerlijk rustig en zowel het centrum als scholen zijn binnen een paar minuten bereikbaar. Het huis is goed onderhouden en heeft een hoge gootlijn, daardoor op de etage geen ruimteverlies door schuine kanten.
Indeling: hal, woonkamer (± 24 m²), keuken (± 7 m²), kelder, achterom, toilet, bijkeuken (± 5 m²), badkamer (± 4 m²) en een vrijstaande stenen garage met elektrische deur (± 22 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 14, 9 en 6 m²) en een 2e toilet. Boven de woning zit nog een vliering. De tuin op het westen biedt veel privacy.

Inhoud ± 325 m³, perceel 370 m², bouwjaar 1965.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: voorzien van afzuigkap en 4 pits gaskookplaat
• Badkamer: wastafelmeubel, designradiator en inloopdouche
• Elektrisch: vernieuwde groepenkast met 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Vaillant 2002)
• Voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en grotendeels van isolerende beglazing
• Overdracht dient plaats te vinden bij notaris Rispens in Gorredijk
• Op de begane grond (zonkant) voorzien van screens