Omschrijving

Gezien het grote aantal belangstellenden kunnen we op dit moment geen bezichtigingen meer aannemen. U kunt ons wel een mail sturen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Soms valt er een gaatje in het bezichtigingsschema en dan kunt u wellicht alsnog ingepland worden.
 


Alvorens we bezichtigingen in gaan plannen willen we graag de volgende punten onder uw aandacht brengen:

1. bekijk de 360 graden opnames grondig om teleurstellingen te voorkomen, met name omdat er veel geïnvesteerd moet worden in de woning (360 graden rondleiding kan via onze website)

2. heeft u een voorbehoud van verkoop van uw eigen woning, dan moeten we u helaas teleurstellen. Weet u niet zeker of dit voorbehoud nodig is? Overleg dan eerst met uw hypotheekadviseur en/of bekijk de tips via onze website: https://www.sierdmoll.nl/blog/eerst-kopen-eerst-verkopen/

3. we hebben voorkeur voor een koper die enigszins soepel kan zijn qua datum van oplevering/aanvaarding
(afhankelijk van het moment waarop verkoper een andere woning kan betrekken, ergens in de periode 1 juni – 1 oktober 2021)

4. gezien de belangstelling zal de verkoop plaats vinden d.m.v. een inschrijfprocedure * .

We plannen uitsluitend bezichtigingen in met kandidaten die op voorhand aangeven bovenstaande punten te accepteren.

Wilt u daarom per mail uw reactie op bovenstaande inclusief verzoek tot bezichtigen doorgeven?

*
De belangstellenden worden (na bezichtiging) in de gelegenheid gesteld om tot vrijdag 26 maart 2021 om 12.00 uur een eenmalig maximaal bod uit te brengen. Iedere kandidaat mag zelf bepalen welk maximaal bod er uitgebracht wordt en onder welke voorbehouden.

Afhankelijk van het aantal biedingen en de hoogte van die biedingen zijn er twee  mogelijkheden in het vervolgtraject:

Geen biedingen:
het pand wordt daarna te koop aangeboden
     
Wel biedingen:
Verkoper neemt het maximum bod van de beste bieder in overweging en zal beoordelen of het bod goed genoeg is om tot gunning over te gaan. We spreken nadrukkelijk over het beste bod; dit hoeft niet perse de hoogste te zijn. Het kan namelijk gebeuren, dat als iemand lager biedt dan een ander, echter zonder ontbindende voorwaarden, terwijl de hogere bieder met ontbindende voorwaarde voor financiering biedt, dat op dat moment toch wordt gekozen voor degene die het lagere bod uitgebracht heeft. Ook de aanvaardingsdatum kan van invloed zijn op de kwaliteit van uw bod. Indien er meerdere gelijkwaardige ‘beste biedingen’ zijn welke voor gunning in aanmerking komen, dan kan een loting bepalen wie de koper zal worden.

U kunt uw maximum bod kenbaar maken na de bezichtiging door een digitaal formulier in te vullen en te versturen. Het betreffende formulier volgt als we de bezichtigingsafspraak bevestigen.
 


Ben je niet bang voor een flinke klus? Kom dan deze prachtige uitdaging bekijken. Wat een uitstraling en ligging. Prachtig zicht over het water van ‘de Boarn’ met in de verte de monumentale kerk van Aldeboarn. Niet voor niets is vrijwel het gehele centrum beschermd gebied. Dit karakteristieke vrijstaande pand met loods én weiland is ideaal voor onder andere kopers die graag veel ruimte in en om huis willen. Let op: de kans bestaat dat je niet meer weg wil, de huidige eigenaar heeft er ruim 62 jaar gewoond!

De bestemming centrum geeft ook mogelijkheden voor andere doeleinden, naast het wonen!
Link naar het bestemmingsplan.

Indeling: voor de indeling verwijzen we naar de plattegronden. De kavel is maar liefst ca. 8213 m². De woonoppervlakte is ruim 200 m². De overige inpandige ruimte zelfs ruim 300 m². Er zijn nog veel karakteristieke elementen zoals paneeldeuren, bedstedes en dergelijke, maar de binnenzijde heeft ook een hoog jaren 80 gehalte. De sfeer is uniek, hoewel een koper wel rekening moet houden met een investering voor modernisatie, isolatie en luxe. De woning verdient het!

Aldeboarn is een mooi dorp aan de Turfroute en staat o.a. bekend om de jaarlijkse Gondelvaart. Verder heeft het dorp een eigen voorzieningen zoals een tweetal basisscholen, een kleine supermarkt, café en een prima busverbinding naar Akkrum (treinverbinding) en de A32/A7 (Leeuwarden/Heerenveen e.d.).

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:

• Elektrisch: 8 groepen met aardlekschakelaar
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. geiser en boiler
• Eenvoudige voorzieningen qua keuken en sanitair
• Vrijwel geen isolerende voorzieningen
• De woning is oorspronkelijk gebouwd 1830 en de loods in 1980
• Ouderdomsclausule is van kracht, meer informatie via de makelaar
• Overdracht dient plaats te vinden bij notaris Rispens te Gorredijk
• Op de bijbehorende weilanden wordt een bouwverbod vastgelegd (via de notaris) voor de duur van minimaal 20 jaar
   vanaf datum overdracht
•    let op: weiland en loods zullen voor de overdrachtsbelasting tegen het tarief van 8% berekend worden
•   aan de noordzijde van het perceel lopen erfdienstbaarheden (recht van weg/pad) ten behoeve van naastgelegen weiland  en ten behoeven van de buren op nummer 3 en 4.