Omschrijving

Ruimtezoekers opgelet! Dit is het grootste type woning in de Weverij! Dit type is namelijk gebouwd met een verlenging van de woning met maar liefst 1,25 meter en heeft daardoor niet alleen op de begane grond, maar ook op de etages aanzienlijk meer ruimte. Vandaar ook de aanwezigheid van maar liefst 5 slaapkamers. Zowel voor als achter een mooie vrije ligging. Geen directe achterburen, daardoor veel privacy.

Indeling begane grond: fietsenberging, entree met toilet en meterkast, ruime woonkamer (± 26 m²) met aangrenzende woonkeuken (± 22 m²), deur naar de tuin met berging en tuinhuisje. Etage: overloop, badkamer, 4 slaapkamers (± 15, 11, 10 en 7 m²). 2e etage (vaste trap): 5e slaapkamer (± 9 m²) en bergruimte. Inhoud circa 400 m³, perceel 179 m², bouwjaar ± 1975.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, De A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2017)
• Badkamer (2004) v.v. 2e toilet, ligbad, douche, designradiator en een wastafel
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Keuken (2004) met oven (2018), vaatwasser (2018), koelkast en vriezer (2018), 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en een natuurstenen werkblad
• Schilderwerk is in 2017 uitgevoerd
• Energielabel C
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht (afhankelijk koopsom) eenmalig vrijgesteld
  worden van overdrachtsbelasting