Omschrijving

Zeer scherpe prijs! Dit type woning heeft een hele speelse indeling en door de hoge gootlijn zijn alle vierkante meters ook heel effectief bruikbaar. Uiteraard met vaste trap naar de ruime zolder met mogelijkheid van een 4e slaapkamer.

Indeling begane grond: fietsenberging, entree met toilet en meterkast, ruime woonkamer met aangrenzende woonkeuken (totaal ± 42 m²), openslaande deur vanuit de woonkamer naar de tuin op het zuiden met kleine berging. Etage: deur naar overloop, badkamer en 3 slaapkamers (± 18, 10 en 7 m²) eenvoudig terug te brengen naar de oorspronkelijke indeling met 4 slaapkamers. 2e etage (via vaste trap): mogelijkheid 4e (of 5e) slaapkamer en veel bergruimte met cv ketel en aansluiting voor de wasmachine. Inhoud ca. 425 m³, perceel 139 m², bouwjaar ± 1973.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. combi ketel (Nefit, ouder dan 15 jaar)
• Badkamer: met 2e toilet, wastafel en douche
• Keuken (2011): met oven, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer
• Electra: 5 groepen, geen aardlekschakelaar
• Kunststof gevelbekleding aangebracht aan voor- en achterzijde
• Geheel voorzien van isolerende beglazing