Omschrijving

Deze keurig onderhouden hoekwoning (3/1 kap) heeft meer ruimte dan de voorgevel doet vermoeden! Aan de achterzijde heeft de woning een hoge gootlijn, waardoor de woning verrassend ruim is. Door de prijsklasse noemen we dit starterswoningen, maar gezien de ruimte zijn het feitelijk gezinswoningen. De woning heeft een eigen inrit en als extra een ruime fietsenberging.
 
Sinds 2007 zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: keuken vervangen, badkamer vernieuwd, nieuwe meterkast, kruipruimte isolatie, toilet renovatie, schilderwerk, airco etage, schuurtje gebouwd, nieuwe CV ketel, geïmpregneerde gevel en dan vergeten we vast nog een paar dingen. Kortom: de woning is er klaar voor, jij ook?
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer met  half open keuken (39 m²), bijkeuken (3 m²), berging (10 m²) met zoldertje. De tuin op het oosten is via de achterom bereikbaar. Fietsenberging (16 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 11, 11 en 9 m²), kleine badkamer en een naastgelegen berging welke de mogelijkheid biedt om de badkamer uit te breiden. Boven de slaapkamers zit nog een kleine bergzolder.
 
Inhoud ± 360 m³, woonoppervlakte ± 106 m², perceel 224 m², bouwjaar ± 1976.
 
Tijnje is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven, basisonderwijs en een zeer gunstige ligging nabij de A7 tussen Heerenveen en Drachten.          
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee

Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. Nefit HR ketel (2011)
  • Badkamer (2010) met douche en wastafel
  • Keuken (2007) met combi oven, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap
  • Vernieuwde meterkast (2007)
  • Begane grond vloer is voorzien van isolatiemateriaal (6 cm PUR, Rc 2,5)
  • Schilderwerk buitenom is in 2008 én 2015 geheel uitgevoerd
  • Dakkapel is in 2010 voorzien van nieuwe dakbedekking (rubber)
  • Vrijwel geheel voorzoen van isolerende beglazing
  • Screens in 2015 aangebracht