Makelaar Gorredijk

Door: admin op 11/01/2020

Gorredijk is het grootste dorp van Zuid-Oost Friesland. Tevens is het dorp erg populair en hoef je voor voorzieningen dus niet ver te zoeken. In het centrum van Gorredijk zijn diverse winkeltjes maar ook grotere (mode)ketens te vinden. Ook grote franchische ondernemers zijn in Gorredijk aanwezig. Daarnaast zijn er meerdere basisscholen en een middelbare school. Ook op het gebied van sport is Gorredijk actief. Zo zijn er naast een voetbalvereniging ook verenigingen voor korfbal, volleybal, rugby en waterpolo. Qua infrastructuur heeft Gorredijk een busstation en is de snelweg A7 dichtbij. Goed bereikbaar dus!

De makelaardij in Gorredijk

Onze makelaardij in Gorredijk is al jaren de marktleider met het kopen en verkopen van huizen. Woont u in Gorredijk en wilt u uw huis verkopen dan bent u bij ons aan het goede adres.

Promotiepakketen

We publiceren uw woning op FundaFacebook, Instagram, Linkedin, onze website en in de vitrine. Daarnaast maakt onze makelaar Gorredijk gebruik van zijn brede netwerk om een geschikte koper te vinden voor uw woning.

Funda en woningen in Gorredijk

Wij zorgen voor een professionele presentatie van uw huis. Dit is erg belangrijk, de meeste mensen starten namelijk de zoektocht naar huizen in gorredijk op Funda.  Hiervoor maken wij gebruik van een professionele fotograaf en ziet de presentatie er top uit. Tevens maken wij een virtuele bezichting van uw huis mogelijk.

Aanbod van koopwoningen

Bent u geinteresserd om een woning te kopen in Gorredijk? Zoek niet verder.

 

Bekijk ons filmpje over Gorredijk