Ga naar de inhoud
Makelaarswensen

De wensen van een makelaar…..

Allereerst wens ik iedereen, ook namens mijn collega’s Jeannette, Petra en Iepie, een gezond 2022! Hopelijk wordt dit het jaar van de ommekeer.

Ten eerste op het gebied van Corona. Makelaars hebben weliswaar het geluk onder de essentiële beroepen te vallen, maar het doet me veel pijn om te zien hoe andere ondernemers en eigenlijk de hele wereld zich in allerlei bochten moeten wringen om hier doorheen te komen. Iedereen snakt naar een oplossing en een leefbare situatie.

Ten tweede zou een ommekeer in de woningmarkt erg welkom zijn. De druk was in 2021 erg hoog. We moesten wederom meer mensen teleurstellen dan blij maken, dat is nooit fijn. Die gewenste ommekeer zou in Opsterland best eens tot stand kunnen komen door de lang verwachte nieuwbouwplannen. In Gorredijk is plan Loevestein als eerste aan de beurt met bijna 50 nieuwe woningen. Later in het jaar volgt zeer waarschijnlijk de ontwikkeling op de ‘De Vries locatie’. Hoewel de praktijk leert dat de processen vaak langer duren dan gewenst. Ook in andere Opsterlandse dorpen, zoals bijvoorbeeld Langezwaag en Terwispel lijkt er nu schot te komen in de Mienskips initiatieven. Als we, zoals we graag doen, positief denken zou 2022 dus voor veel doorstroming op de woningmarkt kunnen zorgen. Eindelijk weer wat meer keuzemogelijkheden voor met name starters.

Tenslotte is het een grote wens om het Mienskip initiatief met betrekking tot de sportvoorzieningen in Gorredijk positief af te ronden. Daar ligt een prachtig plan voor klaar en de gemeente heeft de bal voor het inkoppen. Voor de leefbaarheid ligt een gezond plan klaar en die gezondheid is het allerbelangrijkste immers! Bij deze wensen we dat iedereen nogmaals toe. 

Meer blogs en vlogs

Appje sturen?