Energielabel

We hebben een speciale actie bedacht!

We geven maximaal 25 gratis energielabels weg.

De voorwaarden om in aanmerking te komen zijn de volgende:

  1. je vult onderstaand formulier volledig in en stuurt dit uiterlijk 7 december 2020 in
  2. je woning is gelegen binnen ons werkgebied
  3. je woning heeft nog geen definitief energielabel
  4. je bent bereid ons te machtigen om het energielabel aan te vragen (machtigen doe je met onze instructie zelf m.b.v. je DigiD)
  5. mocht je t.z.t. je huis willen verkopen, dan ben je bereid ons vrijblijvend uit te nodigen voor een kosteloos verkoopgesprek
  6. je bent je bewust van het feit dat we naast de gegevens uit onderstaand formulier de informatie van je huis gebruiken zoals geregistreerd voor de WOZ.

Indien je hier akkoord mee gaat, nodigen wij je van harte uit om via ons een gratis energielabel aan te vragen.

Tip: voor de isolatievragen geldt het 50% criterium, dat wil zeggen dat als 50% of meer van het betreffende onderdeel van je huis gesoleerd is, dan mag je dat volgens de spelregels die nu gelden als ‘geïsoleerd’ invullen. Is het minder dan 50% dan is het dus ‘niet geïsoleerd’.

Energielabel informatie

Vul de gegevens van je huis in en wij gaan de aanvraag in behandeling nemen. Na het invullen ontvang je een uitleg om ons kantoor te machtigen via je DigiD. Is een machtiging niet mogelijk, dan krijg je een instructie via de mail om het label zelf aan te vragen. Dan komen de kosten (ca. 10 euro) voor je eigen rekening.

  • volledige adres invullen aub
  • hoeveel m2?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.