Ga naar de inhoud

Procedure uitleg Hoofdstraat 63-24 Gorredijk vraagprijs € 350.000,– k.k.

De belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om tot woensdag 24 maart 2021 om 12.00 uur een eenmalig maximaal bod uit te brengen. Iedere kandidaat mag zelf bepalen welk maximaal bod er uitgebracht wordt en onder welke voorbehouden.

Afhankelijk van het aantal biedingen en de hoogte van die biedingen zijn er twee  mogelijkheden in het vervolgtraject:

Geen biedingen:
het pand wordt daarna te koop aangeboden
Wel biedingen:
Verkoper neemt het maximum bod van de beste bieder in overweging en zal beoordelen of het bod goed genoeg is om tot gunning over te gaan. We spreken nadrukkelijk over het beste bod; dit hoeft niet perse de hoogste te zijn. Het kan namelijk gebeuren, dat als iemand lager biedt dan een ander, echter zonder ontbindende voorwaarden, terwijl de hogere bieder met ontbindende voorwaarde voor financiering biedt, dat op dat moment toch wordt gekozen voor degene die het lagere bod uitgebracht heeft. Ook de aanvaardingsdatum kan van invloed zijn op de kwaliteit van uw bod. Indien er meerdere gelijkwaardige ‘beste biedingen’ zijn welke voor gunning in aanmerking komen, dan kan een loting bepalen wie de koper zal worden.

U kunt uw maximum bod kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

De verkopers behouden zich het recht van gunning voor.

Biedingen dienen in euro’s plaats te vinden. Biedingen mogen niet gerelateerd zijn aan biedingen van andere kandidaten, zoals bijvoorbeeld: ‘ons bod is € 1,– meer dan de hoogste bieder, doch met een maximum van x euro’. Dergelijke biedingen worden buiten beschouwing gelaten in de procedure.

In verband met de wettelijke bedenktijd zullen andere biedingen pas openbaar gemaakt worden na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd.

Inschijfformulier Hoofdstraat 63-24 Gorredijk

    (verkopers hebben voorkeur voor een bod met zo weinig mogelijk voorbehouden, met name een bod onder voorbehoud verkoop eigen woning zal minder kans maken)
  • (indien een voorbehoud gewenst is dan graag hierboven aangeven voor welk bedrag én voor welke duur (in weken) dat gewenst is)
  • LET OP: voorkeur verkopers is om de overdracht in mei 2021 plaats te laten vinden.
Appje sturen?