Ontdek ons aanbod

Kijk hier voor al onze te koop staande woningen in Zuidoost Friesland.
Vanuit Gorredijk zijn we actief in de directe omgeving met een straal van circa 12 kilometer rond Gorredijk. Op de kaart is ons exacte werkgebied mooi zichtbaar, dat ons werkgebied de vorm van een hartje heeft kan geen toeval zijn…

Beoordelingen van onze klanten uit Gorredijk

Wat vinden de klanten in Gorredijk eigenlijk van ons en onze werkwijze? Dat lees je bij onze beoordelingen op Funda en KlantenVertellen!

9 19
Huis aankopen via Funda.nl
9.3 186
Huis verkopen via Funda.nl
Sierd Moll en Jeannette Schram en Iepie Zijlstra en Petra Moll met de tandem voor het kantoor van Makelaardij Sierd Moll aan de Badweg 30 in Gorredijk

Makelaardij Gorredijk

Wij hebben een groot aanbod van huizen die te koop staan in Gorredijk. Het dorp is prachtig gelegen aan de turfroute, waar jaarlijks ongeveer 1000 bootjes doorheen varen. Het terras van de vergulde turf ligt naast de Sluis en de Hoofdbrug. Kenmerkend voor de Hoofdstraat van Gorredijk is het prachtige gebouw van het museum Opsterland.

Makelaar Gorredijk

Woont u in Gorredijk? Wilt u uw huis verkopen? Of juist een huis kopen in Gorredijk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We zijn actief als specialist in een prachtig klein werkgebied, met allemaal landelijk gelegen dorpen in Zuid-Oost Friesland, zoals deze prachtige plaats genaamd Gorredijk. Meer weten over ons als makelaar in Gorredijk?