Ga naar de inhoud

‘Wij bouwen graag mee aan uw toekomst’

Droomt u over het bouwen van uw eigen huis? Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. is hét bouwbedrijf uit Friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. Dit doen ze al meer dan 40 jaar. Namens hun presenteren we 4 prachtige kavels (V1 t/m V4) op de plaats waar voorheen de basisschool in Lippenhuizen stond.

It Skoalplein.

V1ca. 795 m²op de hoek Weeme / ’t Corso€ 140.000 inclusief btw
V2ca. 886 m²op de hoek ’t Corso / BuorsterwykVERKOCHT
V3ca. 715 m²BuorsterwykVERKOCHT
V4ca. 666 m²Buorsterwyk; mét woning type CorsicaOp aanvraag

Op alle kavels rust een bouwverplichting door Bouwbedrijf U.Veenstra / Blauhuis.

Het bestemmingsplan geeft de ruimte voor woningen met een goothoogte van maximaal 6,50 meter en een dakhelling tussen 30 en 60 graden. Per kavel is een kavelpaspoort beschikbaar. Van kavel V4 (met type Corsica) is een complete brochure met plattegronden en bouwdetails op aanvraag beschikbaar.

Gegadigden hebben keuze uit diverse woningen uit de gids van UVeenstra of Blauhuis. Zij blinken uit in het leveren en produceren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Daarbij hanteren zij drie pijlers binnen het bedrijf: kwaliteit, prijs en afspraak is afspraak!

WAAROM BOUWEN MET U.VEENSTRA?

Er zijn nog veel meer punten waarop ze zich onderscheiden. Maar dat wordt iets teveel om hier allemaal voor u op een rijtje te zetten. Daarom nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken we meteen wat voor uw woonwensen de beste indeling/ samenstelling is.

Wilt u liever eerst zelf een woning ervaren, dan kan dat ook! U kunt namelijk 3 modelwoningen in Drachten bekijken. Dat kan iedere woensdag vanaf 15.00 tot 20.00 uur bezoeken en iedere eerste zaterdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur. Ze liggen alle drie bij elkaar Speenkruid 15 en 16 en Zilverschoon 80 Drachten. De kans is wel groot dat je daarna verliefd wordt op één van deze prachtige woningen.

Alle genoemde informatie en kenmerken, zoals o.a. vierkante meters woonoppervlakte, inhoud en indeling zijn puur indicatief qua mogelijkheden. De getoonde afbeeldingen zijn afkomstig uit de gidsen van U.Veenstra en uitsluitend ter inspiratie bedoeld.

We kunnen ons voorstellen dat dit een prachtige kans is om heerlijk energiezuinig te wonen op een prachtige plek en een ruime kavel. Als dat zo is kunt u via dit formulier contact met ons opnemen:

Ja, graag wil ik informatie over nieuwbouwplan Lippenhuizen

Vul je gegevens in en wij houden je op de hoogte over dit nieuwbouwplan en andere nieuwbouwplannen in Gorredijk en directe omgeving.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lippenhuizen (in Fries: Lippenhuzen) is een dorp in de gemeente Opsterland in de provincie Friesland, het dorp telt ca.1400 inwoners. Gelegen aan de weg die van Gorredijk, via Lippenhuizen en Hemrik naar de N381 bij Wijnjewoude loopt. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand, alsmede de A7 Groningen – Heerenveen. Lippenhuizen is van oorsprong een boerendorp dat door middel van de turfroute verbonden is met de omliggende dorpen. Ten oosten van de kerk ligt de oude “kern”. Lippenhuizen is gelegen in een coulisselandschap. Kenmerkend voor dit landschap is de geslotenheid langs de turfvaart. De beplantingen bestaan uit elzensingels en eiken-berkenbosjes, en aan de Noordzijde de Liphuisterheide
Ook is er een rijk verenigingsleven van –sport en buurtverenigingen. Het dorp heeft onder andere een basisschool en in mei 2018 is de opening van het MFA Lippenhuizen gevierd. Het pand wordt gebruikt door SV Thor Lippenhuizen, Dorpshuis De Mande, OBS De Flecht en Gastouderopvang en peuteropvang It Berneplakje. Elk jaar is er een dorpsfeest met versierde straten, volksspelen, optocht met versierde wagens enz.

Appje sturen?