Mijn favorieten

Stille verkoopNiet alle verkopers willen de woning in de actieve verkoop plaatsen. Ze willen soms liever geen bord in de tuin. Ook het vermelden op Funda gaat ze (nog) een stap te ver. Dat is voor zoekers wel jammer want u kunt, als woningzoekende, deze woningen dus niet traceren.
Toch zijn deze verkopers best bereid om de woning te verkopen. Ze kiezen eigenlijk voor een zogenaamde 'stille verkoop'. Via de makelaar wordt het huis dan uitsluitend aangeboden aan actieve zoekers, die bij een makelaar staan ingeschreven. Een selectieve groep serieuze belangstellenden!

Vrijwel iedere makelaar heeft op die manier wel een paar woningen in portefeuille. Ook bij Makelaardij Sierd Moll is dat het geval.
Wilt u meer weten over onze werkwijze en de regelgeving van de NVM m.b.t. stille verkoop dan ziet u onderaan deze pagina een overzicht van de regelgeving en onze werkwijze.

Op dit moment hebben wij de volgende woningen in 'stille verkoop':

* 'om door een ringetje te halen' vrijstaande woning in Langezwaag,prijsklasse € 289.000,-- k.k.
Meer info via de makelaar
* keurige onderhoudsarme hoekwoning met garage in Wijnjewoude, prijsklasse € 165.000,-- k.k.
Meer info via de makelaar
* zo goed als vrijstaand, nabij centrum Gorredijk, ideaal voor senioren, prijsklasse € 235.000,-- k.k.
VERKOCHT

* vrijstaande villa met zwembad in Gorredijk, hogere prijsklasse
VERKOCHT

* vrijstaande woning nabij Langezwaag, Prijsklasse € 175.000,-- k.k.
VERKOCHT
* vrijstaande woning Lippenhuizen met grote garage, prijsklasse € 180.000,-- k.k.
VERKOCHT
* vrijstaande woning in Gorredijk, met vrij uitzicht!
VERKOCHT
* vrijstaande woning in Gorredijk, aan vaarwater.
VERKOCHT
* bouwkavel Tijnje buitengebied, ca 1000 m².
VERKOCHT
* vrijstaande woonboerderij buitengebied Terwispel op bijna 1,5 hectare. Prijsklasse € 385.000,-- k.k.
VERKOCHT

* vrijstaande Villa in één van de meest gewilde straten van Gorredijk. Woonopp. 203 m². Perceel 786 m². Prijsklasse € 400.000,-- k.k.
VERKOCHT

* vrijstaande (starters)woning Lippenhuizen
VERKOCHT


De bedoeling van ‘stille verkoop’ is dat alleen het netwerk van ons kantoor en de andere NVM makelaars benut wordt. Bij vrijwel alle makelaars staan actieve zoekers (vrijblijvend) ingeschreven. Bij ons kantoor staan ruim 500 zoekers ingeschreven. Overigens hebben we van die mensen geen aankoopopdracht. Er is dus geen risico van belangenverstrengeling. Deze zoekers kunnen we bereiken middels de stille verkoop. Er komt dan dus (nog) geen bord in de tuin, geen advertenties in de krant en de woning staat (nog) niet op Funda.

Hieronder brengen we onze werkwijze, met in achtneming van de regels van de NVM met betrekking tot de stille verkoop onder uw aandacht.

Als u kiest voor stille verkoop, dan:
 1. Worden de gegevens van uw woning in het NVM (zoek) systeem aangemeld met een verkooptekst en eventueel met één of meerdere foto’s. Andere makelaars ontvangen hiervan ook bericht. Alle ingeschreven zoekers ontvangen bericht, indien uw huis binnen de zoekcriteria van die zoeker past. Zowel zoekers bij ons kantoor als zoekers via andere makelaars. U bereikt dus de actieve woningzoekers.
   
 2. Wordt uw woning geplaatst met een foto op de pagina ‘stille verkoop’ van ons kantoor.
  http://www.sierdmoll.nl/nieuws/stilleverkoop/
   
 3. Wordt de prijs indien gewenst niet vermeld, we kunnen de woning in het uitwisselingssysteem zetten met ‘prijs op aanvraag’. Op onze pagina (zie punt 2) zetten we de globale prijsindicatie erbij.
   
 4. Is een getekende verkoopopdracht wel verplicht; een NVM makelaar heeft namelijk conform de regels van de NVM wel een schriftelijke opdracht van de verkoper nodig om de woning in stille verkoop te plaatsen. Ook handig voor u als verkoper, het voorkomt verrassingen achteraf.
   
 5. Vult de verkoper wel een vragenlijst en lijst van zaken in. Om eventuele belangstellenden goed te informeren, hebben we wel een vragenlijst en lijst van zaken e.d. ingevuld nodig.
   
Kiest u voor 'stille verkoop', controleer dan wel of uw makelaar via het zoeksysteem Tiara werkt, anders bereikt u alleen maar zoekers van de betreffende makelaar. Dan kan het wel eens echt stil worden.

Schrijf je in als woningzoeker bij ons of je eigen nvm makelaar... bij de meeste makelaars kan dat kosteloos. Dan ontvang je ook de 'stille verkoop' panden in je mailbox! Link: http://www.sierdmoll.nl/diensten/zoekopdracht_gratis/

Meer weten? Neem contact op met ons kantoor: 0513-460101