Ons team

Sierd Moll en Jeannette Schram en Iepie Zijlstra en Petra Moll met de tandem voor het kantoor van Makelaardij Sierd Moll aan de Badweg 30 in Gorredijk
De taakverdeling is als volgt:
Iepie Zijlstra & Petra Moll behartigen de binnendienst en zijn het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Sierd Moll is beëdigd NVM makelaar/taxateur en hij wordt bijgestaan door Jeannette Schram, die eveneens door de NVM beëdigd is als makelaar/taxateur. U treft één van hun aan bij een eventuele bezichtiging of taxatie van een woning. Ook kunt u met hun eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de aan- of verkoopmogelijkheden.

Sierd Moll

Sierd is het wandelende visitekaartje van het kantoor. Hij is al sinds 1996 beëdigd NVM makelaar. Zijn frisse, enthousiaste benadering en up to date vakmanschap heeft er voor gezorgd dat in de periode (sinds 2001) dat Makelaardij Sierd Moll in Gorredijk gevestigd is, al vele mensen de weg naar dit kantoor hebben weten te vinden. Hij heeft een persoonlijke visie op z’n werk. “De afwisseling is ideaal voor zo’n onrustig mannetje als ik ben… Het geeft me een goed gevoel dat ik de mensen van dienst kan zijn met mijn advies en iets voor hen kan betekenen op het moment dat ze een belangrijke beslissing nemen. Daarnaast heb ik als ondernemer direct invloed op de resultaten. Als het slecht gaat ben ik verantwoordelijk, maar als het goed gaat ook!”

Jeannette Schram-Moll

Jeannette is in 2004 als assistent-makelaar begonnen bij Makelaardij Sierd Moll. Sinds 22 maart 2007 is zij door de NVM beëdigd en mag ook zij zich NVM-makelaar noemen. Haar taken omvatten nu tevens taxaties en aankoopbegeleiding. Hoe ziet zij haar werkzaamheden? “Het leukst is toch wel de variatie in woningen en klanten. Je komt in aanraking met mensen uit alle lagen van de maatschappij en uit het hele land. Bovendien zijn ook alle woningen verschillend, waardoor je eigenlijk altijd afwisseling in je werk hebt!”

Petra Moll

Petra is de echtgenote van Sierd. Ze stond in 2001 samen met Sierd aan de wieg van Makelaardij Sierd Moll. Drie dagen in de week is zij een van de aanspreekpunten op kantoor. Ze beantwoordt de telefoon, maakt afspraken, doet administratieve werkzaamheden, kortom: een uitstekende ondersteuning voor Sierd en Jeannette. Het mooiste aan haar werk? “De combinatie van het administratieve gedeelte en het contact met de mensen. Dat maakt het heel leuk. Ook met elkaar hebben we het heel gezellig! Er is veel overleg en de klik tussen ons als binnendienst en Sierd en Jeannette als makelaars is goed. Dat moet ook wel, want als wij het binnen goed voor elkaar hebben kunnen zij hun werk goed doen.”

Iepie Zijlstra

Iepie vertegenwoordigt samen met Petra de binnendienst. Grote kans dat u haar aan de telefoon krijgt, als u belt met 0513-460101. Iepie werkt sinds 2002 bij Makelaardij Sierd Moll. De verscheidenheid in haar werk vindt ze het leukst. “Ik ben bezig met huizen en alle administratie die daarbij hoort, zoals het agendabeheer, het opvragen van kadastergegevens en vele andere zaken. Maar er zit ook een sociaal aspect aan, namelijk het contact met de mensen. Dat persoonlijke contact vind ik erg leuk. Ik weet vaak wel wie bij welke woning hoort en ik merk dat de mensen dat op prijs stellen.”