Twee makelaars voor ú

Sis mar ja dan krijsto der twa….

Kiest u voor ons kantoor, dan kunt u rekenen op twee actieve en gedreven makelaars die voor u de kastanjes uit het vuur halen. Twee beëdigde NVM makelaars!  Sierd Moll en Jeannette Schram-Moll. Samen goed voor ruim 44 jaar ervaring in de makelaardij.

We hebben een unieke werkwijze bedacht, waardoor zowel Sierd als Jeannette bij iedere woning uit ons aanbod ingezet kan worden. Het heeft voor u en kijkers een groot voordeel.  Dat geeft meer kans op bezichtigingen (eind van de middag, vakantieperiode, zaterdag e.d.).  Daardoor hebben we per week meer ruimte in de agenda voor bezichtigingen e.d. en dus ook meer kans op kijkers en bieders. Ook kunnen we de vakantieperiode zo afstemmen dat de continuïteit gewaarborgd is. Je wilt natuurlijk geen koper missen!

Daarnaast hebben we een eigen binnendienst (Iepie Zijlstra & Petra Moll) met een continu bezetting. Altijd een aanspreekpunt voor opdrachtgevers en voor woningzoekers.

Ons team is al sinds 2003 samen en goed op elkaar ingespeeld. Deze jarenlange ervaring zetten we in voor een gestroomlijnde transactie voor onze opdrachtgevers.