Voorselectie formulier De Els 21 Nij Beets

Gezien de grote belangstelling moeten we helaas eerst een selectie maken (in overleg met verkopers) om te beoordelen welke belangstellenden voor een bezichtiging in aanmerking komen. We vragen alle belangstellenden onderstaand formulier in te vullen. Zonder ingevuld formulier is een bezichtiging niet mogelijk. Het spijt ons dat we op deze manier te werk moeten gaan. Er zijn echter meer aanvragen voor bezichtiging dan we kunnen inplannen. Door het stellen van deze vragen kunnen we een selectie maken en zo voorkomen we tevens dat we mensen wellicht valse hoop geven. Zo zal bijvoorbeeld een ‘voorbehoud van verkoop eigen woning’ minder kans van slagen maken in de huidige markt.  Twijfelt u of verkoop eigen huis noodzakelijk is voordat u een ander huis kunt kopen, lees dan onze blog hierover:  https://www.sierdmoll.nl/blog/eerst-kopen-eerst-verkopen/

Graag ontvangen we uiterlijk dinsdag 14 september 2021 om 10.00 uur onderstaand formulier retour.

Na overleg met de verkoper ontvangt u dan binnen 2 werkdagen bericht of we een bezichtiging in kunnen plannen of dat we uw aanvraag op de reservelijst moeten plaatsen.

In dit geval is een bijzondere vermelding aan de orde m.b.t. het volgende:
Heeft u de geschikte woning voor de verkoper? Dan is inruil ook zeker bespreekbaar. De voorkeur gaat daarbij uit naar een woning in een straal van 10 kilometer rond Nij Beets met een maximale koopsom van € 275.000,–.  Aangezien verkoper nog op zoek is naar een andere woning dienen belangstellenden rekening te houden met een opleveringstermijn die op zou kunnen lopen tot maximaal 9 maanden. Bij een eventuele (in)ruil is de opleveringsdatum uiteraard soepel in overleg in te vullen. Indien inruil tot de mogelijkheden behoort kunt u dat invullen in het formulier bij ‘toelichting / extra informatie’.

Formulier voorselectie De Els 21 Nij Beets

Zonder ingevuld formulier kunt u helaas niet meedoen aan de selectieronde voor een bezichtiging.
    Overleg eventueel eerst even met uw tussenpersoon/bank.
  • Vraag dit eventueel na bij uw hypotheekadviseur/bank.
    Overleg eventueel eerst even met uw hypotheekadviseur/bank over deze vraag. Of bekijk onze tips op: https://www.sierdmoll.nl/blog/eerst-kopen-eerst-verkopen/ (kopieer deze URL in uw browser).
    3D tour /360 tour van deze woning op www.sierdmoll.nl

De kans is tegenwoordig groot dat er gekozen wordt voor een inschrijfprocedure. Zodra we daar zekerheid over hebben, maken we dat kenbaar aan alle gegadigden.
Via de volgende link krijgt u meer informatie over inschrijvingen en ontvangt u tevens enkele waardevolle tips: