Omschrijving

Wonen in een directeurswoning! In deze voormalige directeurswoning uit 1924 woonde vroeger de directeur van de tot 1964 in gebruik zijnde zuivelfabriek. De woning is inmiddels uiteraard gemoderniseerd maar heeft nog de sfeer en de uitstraling van destijds met o.a. mooie hoge plafonds en paneeldeuren. Er is veel ruimte door de extra “directeurskamer” op de begane grond. Deze kamer is voor meerdere doeleinden geschikt en zou ook kunnen dienen als slaapkamer.

Langezwaag ligt in een rustige en landelijke woonomgeving maar wel met alle voorzieningen op fietsafstand. Zowel Gorredijk als Heerenveen liggen op ca. 5 km. Ook prima per openbaar vervoer bereikbaar met een bushalte op minder dan 50 meter. Er is een basisschool en het dorp heeft uitstekende sportvoorzieningen en een apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

Indeling: Indeling: hal, “directeurskamer” (± 18 m²), woonkamer (± 24 m²), woonkeuken (± 20 m²), bijkeuken (± 12 m²), kelder, achterom, toilet en tuinhuisje (10 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 14, 19 en 21 m²) en een badkamer (± 14 m²). Bouwjaar oorspronkelijk 1924, inhoud ca. 480 m², perceel 345 m²

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: voorzien van oven, 4 pits gaskooplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combiketel (Intergas ± 2014)
• Badkamer voorzien van 2e toilet, bad, douche en wastafel
• Elektrisch: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars