Waardebepaling huis

Waardebepaling of taxatierapport in Zuidoost-Friesland nodig?

Wil je weten wat je huis waard is? Wij kunnen een waardebepaling voor je doen. Zo krijg je meer inzicht in wat je te besteden hebt voor je nieuwe huis. 

Een waardebepaling is echter niet voldoende voor het aanvragen van een hypotheeklening. Daarvoor heb je een taxatierapport nodig van een gecertificeerde makelaar of taxateur.

Heb je een taxatierapport nodig? Dan raden wij je graag een andere, gecertificeerde makelaar-taxateur aan. 

Waardebepaling

Wil jij meer inzicht in de marktwaarde van je huis? Sierd of Jeannette komen graag bij je thuis voor een waardebepaling. 

De woningwaarde hangt van veel gegevens af. Denk daarbij aan de locatie, perceelgrootte, bouwjaar en de staat van onderhoud. Als lokale makelaars weten Sierd en Jeannette goed wat de actuele prijzen zijn in de regio. Door deze grondig te vergelijken met de specifieke kenmerken van jouw huis, maken zij een waardebepaling op maat. 

Nodig ons vrijblijvend en kosteloos uit dan weet je straks precies hoeveel (over)waarde jouw huis heeft. En wat dat betekent voor je bestedingsruimte voor een eventueel ander huis.

Wil jij weten wat je huis waard is? Maak een afspraak voor een waardebepaling

Zelf toch een gokje doen? Dat mag!

Hoewel deze computermodellen steeds dichter in de buurt van de werkelijkheid komen, blijft ons advies om een ‘slag om de arm’ te houden. Vul je eigen waarderapport in en kijk wat de computer er van vindt.