Ga naar de inhoud

Of liever een gratis en vrijblijvende afspraak voor meer zekerheid? Vul dan onderstaand formulier in.

Woningwaarde aanvragen bij Sierd Moll Makelaars (kost kopje koffie)

Waardebepaling of taxatierapport in Zuidoost-Friesland nodig?

* kosteloos als de intentie tot verkoop daadwerkelijk aanwezig is. Indien inzicht in de waarde nodig is vanwege bijv. relatiebreuk, renteverlaging, etc, dan zijn er wel kosten aan verbonden (per situatie te bepalen).

Wil je weten wat je huis waard is? Wij kunnen een waardebepaling voor je doen. Zo krijg je meer inzicht in wat je te besteden hebt voor je nieuwe huis. 

Een waardebepaling is echter niet voldoende voor het aanvragen van een hypotheeklening. Daarvoor heb je een taxatierapport nodig van een gecertificeerde makelaar of taxateur.

Heb je een taxatierapport nodig? Bel 0513-460101. We kunnen dan beoordelen of het op korte termijn in te plannen valt. Als dat niet lukt hebben we binnen ons netwerk meerdere collega’s die kunnen bijspringen.

Waardebepaling

Wil jij meer inzicht in de marktwaarde van je huis? Sierd, Jeannette of Maarten komen graag bij je thuis voor een waardebepaling. 

De woningwaarde hangt van veel gegevens af. Denk daarbij aan de locatie, perceelgrootte, bouwjaar en de staat van onderhoud. Als lokale makelaars weten Sierd, Jeannette én Maarten heel goed wat de actuele prijzen zijn in de regio. Door deze grondig te vergelijken met de specifieke kenmerken van jouw huis, maken zij een waardebepaling op maat. 

Nodig ons vrijblijvend en kosteloos uit dan weet je straks precies hoeveel (over)waarde jouw huis heeft. En wat dat betekent voor je bestedingsruimte voor een eventueel ander huis.

Wil jij weten wat je huis waard is? Maak een afspraak voor een waardebepaling

Zelf toch een gokje doen? Dat mag!

Hoewel deze computermodellen steeds dichter in de buurt van de werkelijkheid komen, blijft ons advies om een ‘slag om de arm’ te houden. Vul je eigen waarderapport in en kijk wat de computer er van vindt.

Appje sturen?