Mijn favorieten

Buitenstate als extra pluspunt!


Makelaardij Sierd Moll is specialist in de regio Gorredijk met een straal van ca 12 km. ALLE woningtypen komen in ons woningaanbod voor. Van starterswoningen tot woonboerderijen. Omdat een groot deel van ons werkgebied landelijk gelegen is, hebben we nu een extra promotie mogelijkheid! De Buitenstate!
 

Ons kantoor heeft sinds de start in 2001 heel veel ervaring in de aan- en verkoop van landelijk onroerend goed. In dit segment voelen wij ons als een vis in het water! Dat is ook logisch, want ons kantoor is gelegen in een prachtig landelijk gebied, met vele unieke plekjes en bijzondere woningen. Opsterland is een gemeente met veel weilanden, natuurgebieden, heidevelden (Lippenhuizen e.o.) en bossen (Beetsterzwaag e.o.). We zijn dan ook erg trots op onze aansluiting bij de specialisten voor landelijk wonen: Buitenstate.
 

Via Buitenstate is een groot netwerk van landelijk wonen makelaars voor ons en onze opdrachtgevers bereikbaar. Met de ervaringen die we onderling uitwisselen versterken we elkaar. Daar hebben onze klanten baat bij. Wij werken altijd vanuit de filosofie dat de belangen van onze opdrachtgevers voorop staan. Daarbij hoort ook een professionele presentatie en een zo groot mogelijk bereik van zoekers van landelijk wonen. Dat bereiken wij (en u) via Buitenstate.
 

Een Buitenstate krijgt dit predikaat als het huis aan tenminste drie van de vier kenmerken voldoet:

  • Vrijgelegen;
  • Buiten de bebouwde kom;
  • Minimaal 1.000 m² perceel;
  • Een beleving van rust en ruimte.
Voldoet uw huis aan drie van de vier kenmerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een stukje extra aandacht en promotie!