Ga naar de inhoud

De term Buitenstate betekent een vrij gelegen huis op een perceel van minimaal 1.000 vierkante meter dat buiten de bebouwde kom ligt. Kortom, op het platteland.

Buitenkansjes in landelijk wonen

In het buitengebied van Zuidoost-Friesland treft u pareltjes van vrijstaande woningen. Van woonboerderij tot landhuis en van vrijstaande eengezinswoning tot villa. Er gelden vaak bijzondere wetten en regels voor wonen op het platteland. Dat vraagt om buitengewone kennis en ervaring bij het verkopen van een huis in dit gebied.

Sierd Moll Makelaars: expert in het buitengebied

Wij zijn één van de 21 selecte makelaars aangesloten bij het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate, een exclusief label voor vrijstaande woningen in het buitengebied. Als Buitenstate-makelaar helpen we u graag bij zowel de koop als de verkoop van vrijstaande huizen op het platteland van Zuidoost-Friesland.

Denkt u (al) na over verkoop van uw woning in het buitengebied?

De vraag naar landelijk wonen is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Wij hebben een gezamenlijke database van zo’n 16.500 zoekers die op zoek zijn naar een woning op het platteland. Omdat wij aangesloten zijn bij Buitenstate hebben we de expertise in huis om u als verkoopmakelaar te helpen.

 

Wilt u meer weten? Vul uw gegevens in en we bellen of mailen u terug hierover.

Bericht versturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom zijn wij lid van het Buitenstate-samenwerkingsverband?

Het heeft zo zijn voordelen om expert te zijn in het buitengebied:

Heeft u een vrij gelegen huis die u goed wilt verkopen of zoek je juist één? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vul hierboven uw gegevens in en wij bellen/mailen u terug, of vul het contactformulier op deze site in.

Alternatieve Buitenstate makelaars in de (ruime) regio:

Benieuwd naar de verhalen van ‘onze’ kopers? Klik op de afbeelding en geniet!

Appje sturen?