Ga naar de inhoud

De grootste in landelijk wonen.

Liefde voor het buitenleven

Bij het NVM samenwerkingsverband Buitenstate zijn alle makelaars gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Door deze specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate het grootste aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, boerderij, zorgboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken.

In het buitengebied van Zuidoost-Friesland treft u pareltjes van vrijstaande woningen. Van woonboerderij tot landhuis en van vrijstaande eengezinswoning tot villa. Er gelden vaak bijzondere wetten en regels voor wonen op het platteland. Dat vraagt om buitengewone kennis en ervaring bij het verkopen van een huis in dit gebied.

De panden van Buitenstate zijn vrijstaand, liggen vaak buiten de bebouwde kom, hebben minimaal 1.000 m2 grond en bieden rust en ruimte. Dat laatste laten wij ook graag gelden voor het aan- of verkooptraject. Ook buiten zetten wij graag ons beste beentje voor!

Buitenstate

Sierd Moll Makelaars: expert in het buitengebied

Wij zijn één van de 23 selecte makelaars aangesloten bij het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate, een exclusief label voor vrijstaande woningen in het buitengebied. Als Buitenstate-makelaar helpen we u graag bij zowel de koop als de verkoop van vrijstaande huizen op het platteland van Zuidoost-Friesland.

Buitenstate

Denkt u (al) na over verkoop van uw woning in het buitengebied?

De vraag naar landelijk wonen is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Wij hebben een gezamenlijke database van zo’n 19.500 zoekers die op zoek zijn naar een woning op het platteland. Omdat wij aangesloten zijn bij Buitenstate hebben we de expertise in huis om u als verkoopmakelaar te helpen.

Wilt u meer weten? Vul uw gegevens in en we bellen of mailen u terug hierover.

Buitenstate

Waarom zijn wij lid van het Buitenstate?

Het heeft zo zijn voordelen om expert te zijn in het buitengebied:

    • Toegang tot exclusief collegiaal netwerk van Buitenstate-makelaars, zodat u meer aanbod krijgt als u zoekende bent

    • Gespecialiseerde kennis van wet- en regelgeving voor wonen op het platteland

    • Deskundigheid in bepalen van juiste woningwaarde van bijzondere huizen

Heeft u een vrij gelegen huis die u goed wilt verkopen of zoek je juist één? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vul hierboven uw gegevens in en wij bellen/mailen u terug, of vul het contactformulier op deze site in.

Alternatieve Buitenstate makelaars in de (ruime) regio:

Benieuwd naar de verhalen van ‘onze’ kopers? Klik hier en geniet!

 

Buitenstate

Bericht versturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Appje sturen?