Ga naar de inhoud

Jouw team van Sierd Moll Makelaars

Sierd Moll Makelaars is marktleider in de regio, maar dat is natuurlijk niet alleen te danken aan Sierd zelf. Samen met Jeannette, Maarten, Petra, Iepie en Trienke vormt hij een hecht team. 

Net als Sierd, is zijn zus Jeannette Schram en zijn collega Maarten Uithol gecertificeerd NVM-makelaar. Zo krijg je dus drie makelaars voor de prijs van een en is er altijd een deskundige makelaar die je goed kan helpen, ook in de vakantieperiode of bij ziekte. Samen zijn Sierd, Jeannette en Maarten goed voor al ruim 75 jaar ervaring in de makelaardij!

Petra Moll, vrouw van Sierd, en Iepie Zijlstra regelen samen met Trienke Kooistra alle communicatie en administratie. Bel je naar kantoor, dan krijg je Petra, Iepie of Trienke aan de lijn. Elke ochtend houdt het hele team overleg, zodat iedereen volledig op de hoogte is van iedere klant en van elk pand. Dus heb je een vraag? Dan hoef je nooit lang te wachten op antwoord.

Ze werken samen met fotografen en een styliste. Maak hieronder kennis met het complete team!

Sierd Moll – gecertificeerd en beëdigd NVM-makelaar

Sierd is sinds 1992 actief in de makelaardij en al sinds 1995 gecertificeerd beëdigd NVM-makelaar. Samen met zijn vrouw Petra vestigde hij in 2001 zijn eigen makelaarskantoor in Gorredijk. Twintig jaar later is Sierd Moll een gevestigde naam in Gorredijk en omliggende gemeenten. Sindsdien hebben al vele mensen hun weg naar het kantoor gevonden. Dat komt niet alleen doordat Sierd goede resultaten boekt, maar ook door zijn enthousiaste persoonlijkheid en betrokkenheid bij zijn klanten:

“Mijn werkgebied houd ik bewust klein. Ik ken hier de mensen, de dorpen en de huizen. Geef mij een adres en ik fiets er blindelings heen.”

Over ons

Jeannette Schram-Moll – beëdigd NVM-makelaar

Jeannette is in 2004 als assistent-makelaar begonnen bij Makelaardij Sierd Moll. Sinds 22 maart 2007 is zij door de NVM beëdigd en mag ook zij zich NVM-makelaar noemen. Haar taken omvatten nu tevens taxaties en aankoopbegeleiding. Hoe ziet zij haar werkzaamheden?

“Het leukst is toch wel de variatie in woningen en klanten. Je komt in aanraking met mensen uit alle lagen van de maatschappij en uit het hele land. Bovendien zijn ook alle woningen verschillend, waardoor je eigenlijk altijd afwisseling in je werk hebt!”

Over ons

Maarten Uithol – beëdigd NVM-makelaar

Maarten is sinds 1997 werkzaam in het vak. Sinds 1999 beëdigd als makelaar en sindsdien werkzaam geweest bij meerdere NVM kantoren in Friesland en Groningen.
Al 20 jaar woonachtig in ons prachtige werkgebied en daardoor goed bekend in alle dorpen. Ervaren met verkoop, aankoop, taxaties en nieuwbouw:

“Het leukst aan mijn werk als makelaar vind ik de afwisseling, het contact met verschillende mensen, de dynamiek en mensen echt blij maken met een aan- of verkoop. Oprecht geïnteresseerd in ieders verhaal en ik zie iedere opdracht weer als een nieuwe uitdaging”

Over ons

Petra Moll – commercieel medewerker binnendienst

Samen met Sierd stond Petra in 2001 aan de wieg van het makelaarskantoor. Drie dagen in de week staat zij samen met Iepie klaar voor klanten en ondersteunt Sierd en Jeannette:

“Een hecht team dat goed samenwerkt is belangrijk. Als wij het binnen goed voor elkaar hebben, kunnen zij hun werk goed doen.”

Over ons

Iepie Zijlstra – commercieel medewerker binnendienst

Iepie Zijlstra is sinds 2002 commercieel medewerker binnendienst. Bel je naar kantoor dan is de kans groot dat je Iepie aan de telefoon krijgt. Het persoonlijke contact met klanten vindt Iepie erg leuk:

“Als een klant belt, weet ik meestal precies over welk huis het gaat. En wat er actueel speelt. Ik merk dat mensen dat op prijs stellen dat doet mij goed.”

Over ons

Trienke Kooistra – commercieel medewerker binnendienst

In 2022 sloot Trienke Kooistra zich aan bij ons makelaarskantoor. Zij werkt samen met Petra en Iepie en ondersteunt de binnendienst. Trienke is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij:

“Met mijn recent afgeronde studie en ervaring uit de horeca hou ik er van een frisse blik te werpen op het kantoor. Service verlenen is iets waar ik energie van krijg.  Dat past perfect bij de doelstelling van Sierd Moll Makelaars.”

Over ons

Wyke Jagt – vastgoedfotograaf

Vanuit haar bedrijf Binnenfoto, verzorgt Wyke sinds 2014 de verkoopfotografie voor Sierd Moll Makelaars. Zij brengt alle woningen zo optimaal mogelijk in beeld. Daarbij werkt ze zo veel mogelijk samen met Leen Faas, zodat verkopers hun huis maar 1 keer ‘fotoklaar’ hoeven maken. Ze vertelt:

“Ik hou van eerlijke fotografie: mooie foto’s die de werkelijkheid laten zien, de sfeer van de woning vangen én zorgen voor een positieve eerste indruk.”

Meer over Wyke en haar bedrijf weten? Kijk op www.binnenfoto.nl

Over ons

Leen Faas – 3D/virtuele tour specialist

‘Sinds juni 2018 werk ik met veel plezier voor Sierd Moll Makelaars. Na meer dan 40 jaar in het onderwijs maakte ik een niet voor de hand liggende ommezwaai. Ik was werkzaam als programmaleider binnen het onderwijs met een sterke voorkeur voor nieuwe mogelijkheden en maakte daarbij gebruik van een 3D camera om met kinderen interessante en vooral leuke dingen te fotograferen.

Toen Sierd mij vroeg om met een kwaliteits 3D camera woningen te fotograferen en dit te presenteren, was ik direct enthousiast. Voor mij was dit een nieuwe uitdaging en ik stond versteld van de resultaten. Klanten krijgen m.b.v. deze 3D opnames een soort van virtuele wandeling in de te koop staande woning.

Geweldig dat deze nieuwe techniek worden ingezet om een realistische online bezichtiging te krijgen van een woning.. In het onderwijs maakte ik collega’s en kinderen enthousiast, nu doe ik dat met verkopers en aspirant kopers.’

Over ons

Sponsoring

Als makelaar met hart voor Zuidoost-Friesland is maatschappelijke betrokkenheid bij lokale initiatieven een vanzelfsprekendheid. Sierd Moll Makelaars steunt daarom verschillende sportclubs en culturele verenigingen uit de regio met sponsoring of vrijwilligershulp. Meer weten? Klik hier om te zien waar wij steun bieden!

Appje sturen?