Over ons

Jouw team van Sierd Moll Makelaars

Sierd Moll Makelaars is marktleider in de regio, maar dat is natuurlijk niet alleen te danken aan Sierd zelf. Samen met Jeannette, Petra en Iepie vormt hij een hecht team. 

Net als Sierd, is zijn zus Jeannette Schram gecertificeerd NVM-makelaar. Zo krijg je dus twee makelaars voor de prijs van een en is er altijd een deskundige makelaar die je goed kan helpen, ook in de vakantieperiode of bij ziekte. Samen zijn Sierd en Jeannette goed voor al ruim 44 jaar ervaring in de makelaardij!

Petra Moll, vrouw van Sierd, en Iepie Zijlstra regelen alle communicatie en administratie. Bel je naar kantoor, dan krijg je Petra of Iepie aan de lijn. Elke ochtend houdt het hele team overleg, zodat iedereen volledig op de hoogte is van iedere klant en van elk pand. Dus heb je een vraag? Dan hoef je nooit lang te wachten op antwoord.

Sierd Moll – gecertificeerd en beëdigd NVM-makelaar

Sierd is sinds 1992 actief in de makelaardij en al sinds 1995 gecertificeerd beëdigd NVM-makelaar. Samen met zijn vrouw Petra vestigde hij in 2001 zijn eigen makelaarskantoor in Gorredijk. Twintig jaar later is Sierd Moll een gevestigde naam in Gorredijk en omliggende gemeenten. Sindsdien hebben al vele mensen hun weg naar het kantoor gevonden. Dat komt niet alleen doordat Sierd goede resultaten boekt, maar ook door zijn enthousiaste persoonlijkheid en betrokkenheid bij zijn klanten:

“Mijn werkgebied houd ik bewust klein. Ik ken hier de mensen, de dorpen en de huizen. Geef mij een adres en ik fiets er blindelings heen.”

Jeannette Schram-Moll – beëdigd NVM-makelaar

Jeannette is in 2004 als assistent-makelaar begonnen bij Makelaardij Sierd Moll. Sinds 22 maart 2007 is zij door de NVM beëdigd en mag ook zij zich NVM-makelaar noemen. Haar taken omvatten nu tevens taxaties en aankoopbegeleiding. Hoe ziet zij haar werkzaamheden?

“Het leukst is toch wel de variatie in woningen en klanten. Je komt in aanraking met mensen uit alle lagen van de maatschappij en uit het hele land. Bovendien zijn ook alle woningen verschillend, waardoor je eigenlijk altijd afwisseling in je werk hebt!”

Petra Moll – commercieel medewerker binnendienst

Samen met Sierd stond Petra in 2001 aan de wieg van het makelaarskantoor. Drie dagen in de week staat zij samen met Iepie klaar voor klanten en ondersteunt Sierd en Jeannette: 

“Een hecht team dat goed samenwerkt is belangrijk. Als wij het binnen goed voor elkaar hebben, kunnen zij hun werk goed doen.”

Iepie Zijlstra – commercieel medewerker binnendienst

Iepie Zijlstra is sinds 2002 commercieel medewerker binnendienst. Bel je naar kantoor dan is de kans groot dat je Iepie aan de telefoon krijgt. Het persoonlijke contact met klanten vindt Iepie erg leuk:

“Als een klant belt, weet ik meestal precies over welk huis het gaat. En wat er actueel speelt. Ik merk dat mensen dat op prijs stellen dat doet mij goed.”

Sponsoring

Als makelaar met hart voor Zuidoost-Friesland is maatschappelijke betrokkenheid bij lokale initiatieven een vanzelfsprekendheid. Sierd Moll Makelaars steunt daarom verschillende sportclubs en culturele verenigingen uit de regio met sponsoring of vrijwilligershulp. Meer weten? Klik hier om te zien waar wij steun bieden!