Ga naar de inhoud

Een koper vinden voor een huis is niet altijd moeilijk. Maar de juiste én beste koper voor jouw huis? Dat is een ander verhaal.  Sierd Moll Makelaars weet: de eerste is niet altijd de beste.
Jij bepaalt: Het team van Sierd Moll makelaars luistert naar jouw wensen en geven gericht advies.

Als verkoper wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst voor je woning. Sierd, Jeannette en Maarten zijn de objectieve en deskundige buitenstaanders die je adviseren over de beste aanpak. Zij nemen de tijd om je te helpen de beste beslissing te nemen.  Bijvoorbeeld bij het bepalen van de vraagprijs. De ervaring leert dat een reële prijs leidt tot betere resultaten dan een (te) hoge prijs: een goede opbrengst, een vlotte verkoop en gunstige voorwaarden. Dat is pas het beste resultaat. Uiteraard kan dat ook via een eerlijk inschrijfsysteem met een gestroomlijnde procedure.

Tarieven huis verkopen

Onze tarieven zijn een kwestie van maatwerk.

We bepalen dit na een volledig vrijblijvend adviesgesprek met de verkoper én een beoordeling van de woning. De volgende factoren hebben invloed op het uiteindelijke tarief:

Waar veel makelaars de focus leggen op het makelaarstarief is onze focus gericht op:
1. service
2. ontzorgen
3. het verkoopresultaat van uw woning

Daarbij is de koopsom uiteraard de belangrijkste factor maar wij vergeten niet mee te denken over andere zaken die ook invloed hebben op het eindresultaat. Bijvoorbeeld datum overdracht (voorkomen dubbele lasten), roerende zaken e.d. De juiste verkoopstrategie levert netto voor u het beste eindresultaat.

Goed om te weten: we werken altijd op basis van de volgende vier principes:
–              Tevredenheidsgarantie
–              No Cure No Pay
–              Betalen doe je achteraf
–              Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw eigen situatie? Neem dan contact op met Sierd, Jeannette of Maarten.

Verkoopbegeleiding en promotiepakket

Voor dit tarief krijg je een compleet pakket aan verkoopbegeleiding. Denk hierbij aan:

Het promotiepakket bestaat onder meer uit:

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Maak direct een afspraak met Sierd, Jeannette of Maarten

Drie makelaars, één aanspreekpunt!

Bij Sierd Moll Makelaars krijg je drie ervaren makelaars voor de prijs van één. Sierd, Jeannette en Maarten zijn alledrie gecertificeerd NVM-makelaar. Drie makelaars betekent drie keer zoveel mogelijkheden om bezichtigingen te organiseren. En dus meer kansen voor een succesvolle en gestroomlijnde verkoop. 

Wil je je huis verkopen, dan kun je rekenen op de inzet van het volledige makelaarsteam. Zo zit je nooit om een makelaar verlegen die volledig op de hoogte is van jouw huis. Zelfs niet tijdens drukte, vakanties of bij ziekte.

Online klantdossier

Als verkoper krijg je toegang tot je eigen online klantdossier Move.nl. In dit dossier kun je alles terugvinden, van onderlinge mailtjes tot belangrijke documenten. Ook kun je hier precies zien hoeveel mensen jouw huis bekeken hebben op Funda en sierdmoll.nl.

Alle afspraken die zijn gemaakt en de acties die wij als makelaar voor jou hebben ondernomen, kun je hier ook nalezen. Hebben potentiële kopers jouw huis bezichtigd? Via Whatsapp ontvang je na afloop van de bezichtiging direct een bezichtigingsverslag. Zo weet je altijd precies wat de stand van zaken is.

Professionele woningfotografie

Wyke Jagt is vaste fotografe bij Sierd Moll Makelaars. Zij is gespecialiseerd in woningfotografie. Zij weet precies hoe ze jouw huis het mooiste uit de verf kan laten komen op beeld. Die ene topfoto kan immers net het verschil maken. Daarnaast komt onze 360 graden specialist Leen Faas met de unieke camera voor de virtuele tour. Deze virtuele tour zorgt voor goed voorbereide kijkers en wordt ook als naslagwerk na de bezichtigingen ingezet. Ideaal.

Woningpromotie via Funda, sociale media en nieuwsbrieven

Sierd, Jeannette en Maarten zetten alles op alles om de beste koper te vinden voor jouw huis. Niet alleen via Funda, maar ook met nieuwsbrieven, sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) en de zoekservice. Zo is het bereik van jouw huis, en dus de kans om de juiste koper te vinden, extra groot. 

Heb jij een vrijstaand huis in het buitengebied? Sierd Moll Makelaars is een van de 22 specialisten aangesloten het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate, het exclusieve label voor vrij gelegen woningen buiten de bebouwde kom. 

Liever discreet je huis te koop zetten? Kies dan voor stille verkoop.

Appje sturen?