Ga naar de inhoud

Een koper vinden voor een huis is niet altijd moeilijk. Maar de juiste koper voor jouw huis? Dat is een ander verhaal.
Sierd Moll Makelaars weet: de eerste is niet altijd de beste.
Jij bepaalt: Het team van Sierd Moll makelaars luistert naar jouw wensen en geven gericht advies.

Als verkoper wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst voor je woning. Sierd, Jeannette en Maarten zijn de objectieve en deskundige buitenstaanders die je adviseren over de beste aanpak. Zij nemen de tijd om je te helpen de beste beslissing te nemen.  Bijvoorbeeld bij het bepalen van de vraagprijs. De ervaring leert dat een reële prijs leidt tot betere resultaten dan een (te) hoge prijs: een goede opbrengst, een vlotte verkoop en gunstige voorwaarden. Dat is pas het beste resultaat. Tegenwoordig kan dat ook via een eerlijk inschrijfsysteem met een gestroomlijnde procedure.

Tarieven huis verkopen

Sierd Moll Makelaars biedt het meest complete pakket voor de verkoop van je huis. Daarnaast hanteren wij speciale tarieven met eventuele kortingen voor diensten op maat.

Alle tarieven zijn bij ons inclusief 21% btw.

Deel 1 is een vast bedrag als vergoeding voor de uren die wij maken om de woning te koop te zetten. Hiervoor geldt een tevredenheidsgarantie,
m.a.w. niet tevreden, geen nota! Deze garantie geldt voor 12 maanden voor deel 1 courtage en voor 2 maanden op het promotiepakket.

Deel 2 is een (courtage) percentage van de uiteindelijke verkoopsom. Hiervoor geldt: No Cure No Pay, dus alleen bij een succesvolle verkoop is deel
2 verschuldigd, tenzij dit in het opdrachtformulier anders is overeengekomen.

Kortingen en maatwerk offerte mogelijk….

* In sommige gevallen is het mogelijk om nog te besparen op deze tarieven. Kies je bijvoorbeeld voor gerichte verkoop of combineer je aan- en verkoop? Dan kun je een interessante korting krijgen. We informeren je hier graag over na een inschatting van de tijdsbesparing. Verder kunnen we in sommige situaties een maatwerk offerte maken, bijvoorbeeld in de hogere prijsklasse.

Wilt u een rekenvoorbeeld voor uw eigen situatie? Neem dan contact op met Sierd, Jeannette of Maarten.

Verkoopbegeleiding en promotiepakket

Voor dit tarief krijg je een compleet pakket aan verkoopbegeleiding. Denk hierbij aan:

Het promotiepakket bestaat onder meer uit:

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

We geven graag extra zekerheden

Maak direct een afspraak met Sierd, Jeannette of Maarten

Drie makelaars

Bij Sierd Moll Makelaars krijg je drie ervaren makelaars voor de prijs van één. Sierd, Jeannette en Maarten zijn alledrie gecertificeerd NVM-makelaar. Drie makelaars betekent drie keer zoveel mogelijkheden om bezichtigingen te organiseren. En dus meer kansen voor een vlotte verkoop. 

Wil je je huis verkopen, dan kun je rekenen op de inzet van het volledige makelaarsteam. Zo zit je nooit om een makelaar verlegen die volledig op de hoogte is van jouw huis. Zelfs niet tijdens drukte, vakanties of bij ziekte.

Online klantdossier

Als verkoper krijg je toegang tot je eigen online klantdossier Move.nl. In dit dossier kun je alles terugvinden, van onderlinge mailtjes tot belangrijke documenten. Ook kun je hier precies zien hoeveel mensen jouw huis bekeken hebben op Funda en sierdmoll.nl.

Alle afspraken die zijn gemaakt en de acties die wij als makelaar voor jou hebben ondernomen, kun je hier ook nalezen. Hebben potentiële kopers jouw huis bezichtigd? Via Whatsapp ontvang je na afloop van de bezichtiging direct een bezichtigingsverslag. Zo weet je altijd precies wat de stand van zaken is.

Professionele woningfotografie

Wyke Jagt is vaste fotografe bij Sierd Moll Makelaars. Zij is gespecialiseerd in woningfotografie. Zij weet precies hoe ze jouw huis het mooiste uit de verf kan laten komen op beeld. Die ene topfoto kan immers net het verschil maken. Daarnaast komt onze 360 graden specialist Leen Faas met de unieke camera voor de virtuele tour. Deze virtuele tour zorgt voor goed voorbereide kijkers en wordt ook als naslagwerk na de bezichtigingen ingezet. Ideaal.

Woningpromotie via Funda, sociale media en nieuwsbrieven

Sierd, Jeannette en Maarten zetten alles op alles om de beste koper te vinden voor jouw huis. Niet alleen via Funda, maar ook met nieuwsbrieven, sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) en de zoekservice. Zo is het bereik van jouw huis, en dus de kans om de juiste koper te vinden, extra groot. 

Heb jij een vrijstaand huis in het buitengebied? Sierd Moll Makelaars is een van de 22 specialisten aangesloten het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate, het exclusieve label voor vrij gelegen woningen buiten de bebouwde kom. 

Liever discreet je huis te koop zetten? Kies dan voor stille verkoop.

Appje sturen?