Ga naar de inhoud

Misschien je huis verkopen, en dan?

De beste koper vinden
Een koper vinden voor een huis is niet altijd moeilijk. Maar de juiste én beste koper voor jouw huis?
Dat is een ander verhaal. 

De eerste is niet altijd de beste
Jij bepaalt: Het team van Sierd Moll makelaars luistert naar jouw wensen en geven gericht advies.

De meerwaarde voor jou
Als je jouw huis te koop zet bij ons:

 • Een goede opbrengst

  Het bepalen van een reële vraagprijs leidt tot betere resultaten dan een (te) hoge prijs.

 • Een vlotte verkoop

  Een vlotte verkoop betekent ‘geen gedoe’. Sierd, Jeanette en Maarten zijn de objectieve en deskundige makelaars die jou helpen.

 • Onder gunstige voorwaarden

  Pas betalen als de deal gesloten is, zo kunnen wij het risico samen met jouw dragen. No Cure, No Pay noemen we dat. Daarbij werken we met 100% tevredenheidsgarantie.

 • NVM Makelaar

  Hoe kun jij het beste inspelen op de huidige markt? Moet je hoog of toch wat scherper inzetten op de verkoopprijs? Dat is allemaal te bepalen op basis van de data die een NVM makelaar tot zijn beschikking heeft.

Eerdere (ver)koop ervaringen

10,0
03/05/2024

Verkoper van

Skûtsje 76

Wij zijn ontzettend tevreden met de dienstverlening die kantoor Sierd Moll geleverd heeft. De deskundigheid,flexibiliteit, het meedenken en het geven van een oprecht advies heeft er mede voor gezorgd dat onze woning binnen 1! dag verkocht is. Wij raden een ieder aan om makelaardij Sierd Moll in te schakelen. Voor zowel aankoop als verkoop eigen woning. Tevens willen we benadrukken dat het team van het kantoor even kundig is als Sierd Moll zelf. Voor ons een dikke vette tien! Nogmaals hartelijk dank!

9,8
09/04/2024

Verkoper van

Aengwirderweg 130

er werd goed overlegt en altijd gezegt dat de beslissing bij ons lag. overal snelle reactie op en een goede uitleg over alles.

9,0
05/04/2024

Dhr. Menno Wijkstra

Vrijburgstrjitte 28

Fijne ervaringen gehad met makelaars kantoor Sierd Moll en zijn makelaars. Inmiddels 2x een woning aangekocht via dit kantoor waarbij de ervaringen zo prettig waren dat we er voor gekozen hebben onze woning ook te laten verkopen door Sierd Moll makelaars. Op geen moment spijt van gehad, prettige communicatie omtrent de zaken die geregeld moeten worden en veel kennis van zaken binnen dit kantoor. Zoekt u een makelaar dan beveel ik dit kantoor zeker aan!

8,0
21/03/2024

Verkoper van

Wabbe Wissestrjitte 28

Prima eerste gesprek. Fijne communicatie bij bezichtigingen. Vlotte medewerkers. Alles verliep soepel en vlot.

10,0
18/03/2024

Dhr. Kees Friso

Herenweg 3

Degelijke dienstverlening waar alles klopt, afspraken worden 100% nagekomen, status wordt consequent met de klant besproken, geen verkooppraat maar realiteitszin, belang van de klant staat hoog in het vaandel, persoonlijk contact is onderdeel van de bedrijfsvoering hetgeen erg prettig aanvoelt. En daar waar het in het proces nodig is, wordt een extra stapje gewoon gezet. Kortom, alleen maar positief.

Gratis adviesgesprek plannen?

Eerst kennismaken
Dan leren wij jou kennen en jij ons!

Waar ben je specifiek mee geholpen?
Soms heb je al vragen vooraf die je beantwoordt wilt hebben, soms hoor je graag een advies.

Op korte termijn inplannen
Het verkooptraject hoeft niet gelijk met concrete stappen bewandeld te worden. Eerst oriënteren en weloverwogen keuzes maken hoort hier ook bij. Vrijblijvend kennismaken kan altijd!

Bel mij terug

Vul je gegevens in en wij nemen op de gewenste tijdstip contact met je op.

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Maak direct een afspraak met Sierd, Jeannette of Maarten

Drie makelaars, één aanspreekpunt!

Bij Sierd Moll Makelaars krijg je drie ervaren makelaars voor de prijs van één. Sierd, Jeannette en Maarten zijn alledrie gecertificeerd NVM-makelaar. Drie makelaars betekent drie keer zoveel mogelijkheden om bezichtigingen te organiseren. En dus meer kansen voor een succesvolle en gestroomlijnde verkoop. 

Wil je je huis verkopen, dan kun je rekenen op de inzet van het volledige makelaarsteam. Zo zit je nooit om een makelaar verlegen die volledig op de hoogte is van jouw huis. Zelfs niet tijdens drukte, vakanties of bij ziekte.

Online klantdossier

Als verkoper krijg je toegang tot je eigen online klantdossier Move.nl. In dit dossier kun je alles terugvinden, van onderlinge mailtjes tot belangrijke documenten. Ook kun je hier precies zien hoeveel mensen jouw huis bekeken hebben op Funda en sierdmoll.nl.

Alle afspraken die zijn gemaakt en de acties die wij als makelaar voor jou hebben ondernomen, kun je hier ook nalezen. Hebben potentiële kopers jouw huis bezichtigd? Via Whatsapp ontvang je na afloop van de bezichtiging direct een bezichtigingsverslag. Zo weet je altijd precies wat de stand van zaken is.

Professionele woningfotografie

Wyke Jagt is vaste fotografe bij Sierd Moll Makelaars. Zij is gespecialiseerd in woningfotografie. Zij weet precies hoe ze jouw huis het mooiste uit de verf kan laten komen op beeld. Die ene topfoto kan immers net het verschil maken. Daarnaast komt onze 360 graden specialist Leen Faas met de unieke camera voor de virtuele tour. Deze virtuele tour zorgt voor goed voorbereide kijkers en wordt ook als naslagwerk na de bezichtigingen ingezet. Ideaal.

Woningpromotie via Funda, sociale media en nieuwsbrieven

Sierd, Jeannette en Maarten zetten alles op alles om de beste koper te vinden voor jouw huis. Niet alleen via Funda, maar ook met nieuwsbrieven, sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) en de zoekservice. Zo is het bereik van jouw huis, en dus de kans om de juiste koper te vinden, extra groot. 

Heb jij een vrijstaand huis in het buitengebied? Sierd Moll Makelaars is een van de 22 specialisten aangesloten het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate, het exclusieve label voor vrij gelegen woningen buiten de bebouwde kom. 

Liever discreet je huis te koop zetten? Kies dan voor stille verkoop.

Appje sturen?