Huis kopen

Slim een huis kopen? Daar is veel vakkennis en lokaal inzicht voor nodig. Dan is het fijn als je een makelaar hebt die de kastanjes voor je uit het vuur haalt. Iemand die zich niet alleen laat leiden door enthousiasme maar ook weet wat de risico’s zijn. Sierd Moll Makelaars heeft die deskundigheid in huis. 

Sierd Moll Makelaars behartigt al twintig jaar de belangen van huizenkopers in Gorredijk en omgeving. Waarop moet je letten tijdens een bezichtiging? Hoe zit het met verborgen gebreken? Welk bod kun je het beste uitbrengen en onder welke voorwaarden? 

Droomhuis vinden

Sierd en Jeannette helpen je bij elke stap in het vinden en kopen van je droomhuis. Zij kennen de huizenmarkt van Zuidoost-Friesland als geen ander en hebben jarenlange ervaring in het makelaarsvak. Ze geven deskundig advies, kennen de juridische haken en ogen en onderhandelen een scherpe prijs met gunstige voorwaarden. 

Sierd en Jeannette nemen je daarmee niet alleen veel werk uit handen, maar besparen je ook tijd, geld en stress. Jij hoeft je alleen nog maar af te vragen: is dit mijn nieuwe thuis? Meer weten over het goed kopen van een huis? Jeannette legt het je stap voor stap uit in deze video:

Uitleg over huis kopen van Jeannette Schram-Moll - NVM Makelaar

Wat kost een aankoopmakelaar?

Omdat we ons voor kunnen stellen dat het een hele stap is om een aankoopmakelaar in te schakelen gaan we kosteloos mee voor een bezichtiging. Op basis van ons advies kun je daarna kiezen om ons kantoor al dan niet in te schakelen voor aankoopbegeleiding.

Onze courtage is een prestatiecourtage: te weten 15 % over het verschil tussen vraag- en koopprijs, met een minimum van € 1.250,– en een maximum van € 9.500,–. Bovenstaande is op basis van No Cure No Pay. Er wordt dus alleen courtage in rekening gebracht indien er daadwerkelijk een transactie tot stand komt. Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een zogenaamde gerichte aankoop (d.w.z. de eerst bekeken woning wordt gekocht).

Bij het bezichtigen van meerdere woningen vervalt het No Cure No Pay systeem. Indien dan geen overeenkomst tot stand komt via onze bemiddeling is de courtage € 175,– per bezichtiging. De eerste bezichtiging is altijd kosteloos!

Een rekenvoorbeeld

Woning staat te koop voor de vraagprijs van: €200.000,-
Stel dat de woning aangekocht wordt voor: €190.000,- k.k.
Prestatiecourtage is 15% van €10.000,- = €1.500,- aankoopcourtage.

Wilt u een rekenvoorbeeld voor uw eigen situatie? Neem dan contact op met Sierd en Jeannette.

Huis kopen met Sierd Moll Makelaars

  • Marktleider in de regio
  • Twee makelaars voor de prijs van een
  • Twintig jaar ervaring in aankoopbegeleiding
  • Veel lokale marktkennis
  • Hecht team met korte lijnen
  • Wij behartigen de belangen van de koper
  • We hebben een eigen zoekservice (kosteloos) beschikbaar voor u

Benieuwd bij welke woningen wij als aankoopmakelaar betrokken waren?Klik hier.

5/5 (1 Review)