Ga naar de inhoud

Slim een huis kopen? Daar is veel vakkennis en lokaal inzicht voor nodig. Dan is het fijn als je een makelaar hebt die de kastanjes voor je uit het vuur haalt. Iemand die zich niet alleen laat leiden door enthousiasme maar ook weet wat de risico’s zijn. Sierd Moll Makelaars heeft die deskundigheid in huis. 

Sierd Moll Makelaars behartigt al ruim twintig jaar de belangen van huizenkopers in Gorredijk en omgeving. Waarop moet je letten tijdens een bezichtiging? Hoe zit het met verborgen gebreken? Welk bod kun je het beste uitbrengen en onder welke voorwaarden? 

Droomhuis vinden

Sierd, Jeannette en Maarten helpen je bij elke stap in het vinden en kopen van je droomhuis. Zij kennen de huizenmarkt van Zuidoost-Friesland als geen ander en hebben jarenlange ervaring in het makelaarsvak. Ze geven deskundig advies, kennen de juridische haken en ogen en zorgen voor een vlekkeloze aankoop met passende voorwaarden. 

Wij nemen je daarmee niet alleen veel werk uit handen, maar besparen je ook tijd, geld en stress. Jij hoeft je alleen nog maar af te vragen: is dit mijn nieuwe thuis? Meer weten over het goed kopen van een huis? Jeannette legt het je stap voor stap uit in deze video:

Wat kost een aankoopmakelaar?

Omdat we ons voor kunnen stellen dat het een hele stap is om een aankoopmakelaar in te schakelen gaan we kosteloos mee voor een eerste bezichtiging. Op basis van ons advies kun je daarna kiezen om ons kantoor al dan niet in te schakelen voor aankoopbegeleiding.

Wat wij voor kopers kunnen doen is het volgende:
– (samen) woning bezichtigen
– aankoop advies met plus- en minpunten op een rij
– prijs/waarde advies
– bespreken en uitleggen eventuele voorbehouden
– strategie bespreken voor onderhandeling
– de onderhandeling voeren (over prijs – datum – voorbehouden – roerende zaken)
– concept koopakte beoordelen
– uitleg koopakte
– bewaken termijnen voorbehoud, bankgarantie en datum overdracht
– inspectie woning voorafgaand aan de overdracht
– controle akte van levering en afrekening notaris
– alle vragen beantwoorden die betrekking hebben op de woning / de aankoop

We kunnen ook deeldiensten verrichten, zoals het administratief afhandelen van een koop of begeleiding op afstand. Dat is maatwerk. Wil je een rekenvoorbeeld voor je eigen situatie? Neem dan contact op met Sierd, Maarten of Jeannette.

Huis kopen met Sierd Moll Makelaars

Benieuwd bij welke woningen wij als aankoopmakelaar betrokken waren? Klik hier.

Dé Makelaar in en rondom Gorredijk

Sierd Moll Makelaars is gevestigd in Gorredijk en is hét makelaarskantoor in Zuidoost-Friesland. Al twintig jaar zetten we ons met hart en ziel in voor huizenkopers en –verkopers.

Over Sierd Moll
Huis kopen

Bericht versturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sierd Moll

Gecertificeerd en beëdigd NVM-makelaar

Sierd is sinds 1992 actief in de makelaardij en al sinds 1995 gecertificeerd beëdigd NVM-makelaar. Samen met zijn vrouw Petra vestigde hij in 2001 zijn eigen makelaarskantoor in Gorredijk.

Lees verder

Jeannette Schram-Moll

Beëdigd NVM-makelaar

Jeannette is in 2004 als assistent-makelaar begonnen bij Makelaardij Sierd Moll. Sinds 22 maart 2007 is zij door de NVM beëdigd en mag ook zij zich NVM-makelaar noemen. Haar taken omvatten nu tevens taxaties en aankoopbegeleiding. Hoe ziet zij haar werkzaamheden?

Lees verder
Appje sturen?