Huis kopen

Wie behartigt uw belangen bij het kopen van een huis?
Welk bod kunt u het beste uitbrengen en onder welke voorwaarden?
Wie zorgt ervoor dat u met beide benen op de grond blijft?
Waar haalt u uw kennis over de onroerend goed wereld vandaan?
Dat kan Makelaardij Sierd Moll uit Gorredijk allemaal voor u verzorgen.

Aankoopbegeleiding is namelijk een specialiteit van ons kantoor! Bij iedere klant komt onze dienstverlening weer anders tot zijn recht. Voor de één op bouwkundig gebied, voor de ander op juridisch gebied, maar natuurlijk ook vaak op het vlak van onderhandelen, actief zoeken, en dergelijke.

Jeannette vertelt over aankoop:

U ziet het vast wel eens gebeuren bij iemand: enthousiaste mensen zien bij het kopen van een bepaald product iets belangrijks over het hoofd of laten hun enthousiasme teveel blijken in de onderhandeling. Bij het kopen van bijvoorbeeld een fiets is dat nog niet zo erg, maar bij het kopen van een huis kan dat grote gevolgen hebben.

Wilt u weten voor wie wij de afgelopen periode de belangen behartigd hebben en welke woningen wij aangekocht hebben, klik hier!

U kunt deze risico’s aanzienlijk verkleinen en daarnaast de kans van slagen vergroten als u een (NVM) makelaar inschakelt bij het kopen van een huis. Het voordeel voor u is dat u zich alleen nog maar hoeft te concentreren op de vraag “zou ik hier willen wonen?” en dat de makelaar voor u alle belangrijke (juridische en andere) informatie boven water haalt, de waarde taxeert en daarna ook de stress van de onderhandeling uit handen neemt, met een aanzienlijk grotere kans op een succesvolle onderhandeling, het is tenslotte zijn dagelijks werk.
Vragen kan ook via email:  info@sierdmoll.nl

Wat kost een aankoopmakelaar?
Klik hier.