Ga naar de inhoud

Meer weten over het Woonadvies

Ja, graag laat ik me vrijblijvend en kosteloos informeren over het woonadvies (een mini cursus aankoop),

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij graag een kosteloze en persoonlijke mini cursus ‘hoe koop ik een huis’? Maak dan gebruik van ons unieke Woonadvies.

Zelf doen of uitbesteden, dat is de grote vraag! We lichten hier eerst een tipje van de sluier op en nodigen je aan het eind uit om de kosteloze mini cursus aankoop (onder de naam Woonadvies) bij ons te boeken. Per week hebben we ruimte in onze agenda voor maximaal drie persoonlijke Woonadviezen.

Graag zetten we onze jarenlange ervaring op de woningmarkt in voor kopers die hulp willen bij hun zoektocht en aankoop.
En dat van A tot Z.  Of beter gezegd: van zoeken tot en met de sleuteloverdracht ontzorgen wij je volledig!

Voordeel voor jou als zoeker / koper:

Meer weten? Vul dan het formulier in!

Veel mensen zoeken zelf via Funda en denken daarmee een volledig beeld te hebben van het aanbod. Dat is echter niet het geval. De huizen in ‘stille verkoop’ komen niet op Funda. Via de zoekservice krijg je de ‘stille verkoop’ panden wel in je mailbox. Maar wij gaan nóg een stap verder. Onze ervaren makelaars en binnendienst kijken verder dan de woningen die precies aan de wensen voldoen. We werken namelijk met Copaan en kunnen daarmee de woonwensen onderverdelen in 3 categorieën:

1 Eisen (absolute voorwaarde)

2 Prioriteiten (dit wil ik graag)

3 Wensen (zou mooi zijn)

Binnen die 3 categorieën bepaal je zelf de volgorde van belangrijkheid van de verschillende eisen en wensen. Daarmee krijg je per aanbod direct inzichtelijk aan welke criteria huizen wel of niet voldoen en staat ook direct in beeld voor hoeveel procent een woning een match is. Ideaal! Voor een Copaan uitleg in 1 minuut klik hier.

Vanaf het moment van een match ga je samen met de aankoopmakelaar aan de slag om te kijken of het een succesvolle koop kan worden.

In schema zien je zoek en koop opties er globaal als volgt uit:

Woonadvies

Voordat je een keuze maakt nodigen we je graag uit voor ons unieke woonadvies. Dat is een vrijblijvende en soort kosteloze mini ‘aankoop-cursus’ waarbij we uitleggen waar je aan moet denken bij het kopen van een huis. Alle valkuilen laten we zien en ook komen de belangrijkste tips en tricks voorbij. Zo’n woonadvies is dus super leerzaam en verplicht je tot niets.

Meer weten? Vul dan het formulier in!

Meer weten over het Woonadvies

Ja, graag laat ik me vrijblijvend en kosteloos informeren over het woonadvies (een mini cursus aankoop),

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Appje sturen?