Ga naar de inhoud

Namens Plegt Vos mogen wij in de toekomst het plan De Vrieswijck presenteren.

Op dit moment is het plan nog in voorbereiding/ontwikkeling. We kunnen wat dat betreft nog niet concreet antwoord geven op de ‘hoe, wat, waar en wanneer vragen’. Maar één ding is zeker iedere dag komen we een dag dichter bij het moment waarop dit wel het geval is. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de verdere ontwikkelingen? En de start verkoop en start bouw e.d.? Vul dan het formulier in.

Lees onder het formulier verder (de laatste update van 3 mei 2023).

Ja, graag wil ik informatie over nieuwbouwplan De Vrieswijck Gorredijk

Vul je gegevens in en wij houden je op de hoogte over dit nieuwbouwplan en andere nieuwbouwplannen in Gorredijk en directe omgeving.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Update 3 mei 2023:

Bestemmingsplanprocedure
Afgelopen week is het ontwerpbestemmingsplan “Gorredijk – De Vrieswijck” door de gemeenteraad goedgekeurd. Vanaf 27 april jl. ligt het ontwerp- bestemmingsplan gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage. Na het verstrijken van bovengenoemde termijn worden eventuele zienswijzen beoordeeld en wordt het bestemmingsplan met een eventuele wijziging ten opzichte van het ontwerp ter definitieve vaststelling aan de gemeenteraad aangeboden. Het vastgestelde bestemmingsplan zal vervolgens, na een nieuwe publicatie, opnieuw met een termijn van 6 weken ter inzage worden gelegd. Via een nieuwsbrief zullen wij je hiervan op de hoogte brengen. Verkoop
Afhankelijk van de definitieve goedkeuring van het bestemmingsplan zal de eerste fase van De Vrieswijck, in tegenstelling tot de berichtgeving eind vorig jaar, naar verwachting eind 3e kwartaal van dit jaar in verkoop gaan. De start van de bouw van het project is mede afhankelijk van de voortgang van de bestemmingsplanprocedure en de verkoop.

Het aanbod van de 1 fase is heel gevarieerd en bestaat onder meer uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en een aantal vrije kavels.

Je kunt je uiteraard ook rechtstreeks inschrijven op de projectwebsite:
https://devrieswijck.nl/

Appje sturen?