Ga naar de inhoud

Sis mar ja dan krijsto der twa trije…

Kiest u voor ons kantoor, dan kunt u rekenen op drie actieve en gedreven makelaars die voor u de kastanjes uit het vuur halen. Drie beëdigde NVM makelaars!  Sierd Moll, Jeannette Schram-Moll en Maarten Uithol. Samen goed voor ruim 75 jaar ervaring in de makelaardij.

We hebben een unieke werkwijze bedacht, waardoor alle drie makelaars bij iedere woning uit ons aanbod ingezet kan worden. Het heeft voor u en kijkers een groot voordeel.  Dat geeft meer kans op bezichtigingen (eind van de middag, vakantieperiode, zaterdag e.d.).  Daardoor hebben we per week meer ruimte in de agenda voor bezichtigingen e.d. en dus ook meer kans op kijkers en bieders. Ook kunnen we de vakantieperiode zo afstemmen dat de continuïteit gewaarborgd is. Je wilt natuurlijk geen koper missen!

Daarnaast hebben we een eigen binnendienst (Iepie Zijlstra, Trienke Kooistra & Petra Moll) met een continu bezetting. Altijd een aanspreekpunt voor opdrachtgevers en voor woningzoekers.

Ons team is super goed op elkaar ingespeeld. De  jarenlange ervaring zetten we in voor een gestroomlijnde transactie voor onze opdrachtgevers.

Appje sturen?