Ga naar de inhoud

Een eigen huis bouwen doet u met Groothuisbouw!

Een eigen huis bouwen?

Een eigen huis bouwen doet u bij Groothuisbouw Emmeloord! Wij bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd. Gaat u een eigen huis bouwen met Groothuisbouw, dan bent u verzekerd van een perfecte timing en gestroomlijnd bouwproces.
Huis laten bouwen

Een huis laten bouwen door Groothuisbouw is een slimme zet omdat u profiteert van jarenlange ervaring. Al meer dan 25 jaar bouwen wij huizen volgens traditionele bouw. In de afgelopen jaren bouwden wij al meer dan 3000 woningen, hierdoor hebben we ieder woningtype al meerdere keren gebouwd. Dat resulteert in nagenoeg foutloze bouw, een gegarandeerde opleverdatum én uw tevredenheid! Wij bouwen verschillende woningtypes, zoals een rietgedekte villa of modern herenhuis. Liefhebbers van een karakteristieke of statige woning kunnen een notariswoning bouwen. U kunt dit type woning in verschillende varianten door ons laten realiseren, bijvoorbeeld met een schildkap of gemetselde topgevel. Wilt u uw huis laten bouwen door Groothuisbouw? Neem dan contact met ons op en laat u informeren!
Bouw woning

Op onze website kunt u online uw woning samenstellen en direct berekenen wat de bouw van uw woning gaat kosten. In slechts 7 stappen krijgt u een beeld van het eindresultaat! U heeft de keuze uit verschillende woningtypen en vervolgens kiest u zelf de uitvoering, indeling, maatvoering en afwerking van uw woning.

Bij Groothuisbouw is de bouw van uw woning veel meer dan gewoon bouwen, het is de realisatie van uw droomhuis! Wij bouwen zeer luxe huizen voor een scherpe prijs. Bovendien hoeft u uw woning pas bij oplevering te betalen. Dit betekent maximale financiële zekerheid én bouwen zonder bouwrente!
Bouw eigen woning begint in Emmeloord

Wilt u graag een herenhuis, cataloguswoning of vrijstaand huis laten bouwen? Dan is Groothuisbouw de partij die de bouw van uw eigen woning werkelijkheid maakt! Wij garanderen een korte bouwtijd en bieden u de mogelijkheid om in alle rust onze 5 modelwoningen te bezichtigen in Emmeloord. Deze kunt u rustig van binnen en buiten bekijken, zodat u meteen de sfeer en kwaliteit van onze huizen kunt ervaren. Bekijkt u onze woningen liever vanuit huis? Vraag dan het gratis huizenboek aan!

De bouw van uw eigen woning is een zaak van vertrouwen. Ervaar dat wij dit vertrouwen waard zijn en dat wij onze woorden waarmaken.

Ja, graag wil ik informatie over nieuwbouwwoningen Groothuisbouw

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om je wensen vrijblijvend te bespreken.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Appje sturen?