Ga naar de inhoud

Als innovatieve makelaar zijn we groot voorstander van moderne manieren om je woning digitaal te volgen. Natuurlijk is de waardeontwikkeling altijd leuk om bij te houden. Maar de duurzaamheid en de gevolgen daarvan op je energieverbruik is ook erg belangrijk. Zeker omdat deze prachtige App ook inzage kan geven hoe dit zich verhoudt met vergelijkbare woningen. Dat is super interessant en leerzaam.

Onze opdrachtgevers mogen het eerste jaar de app kosteloos gebruiken.

De missie van Indexwoning

Verduurzamen van woningen kan sneller. Door snel en objectief de effecten van verduurzaming op waarde-ontwikkeling, energie en woonlasten te combineren, kan een huiseigenaar sneller beslissen. Door samen kennis en behoeften met elkaar uit te wisselen, kunnen vraag en aanbod en (duurzame) innovaties elkaar sneller vinden. Kennis uitwisselen is kennis vermeerderen. We bewerkstelligen dit door de huiseigenaar en marktpartijen te verbinden in het uitwisselen van informatie en kennis rondom verschillende waardethema’s van de woning.

De visie van Indexwoning

We willen een platform bieden voor huiseigenaren om zelf beschikbare gegevens van hun woning te combineren in voor hen nuttige overzichten en indices. Met als doel huiseigenaren overzicht, inzicht en grip te geven op verschillende (duurzame) woningwaarden en de ontwikkeling daarvan in relatie tot anderen.

Download de APP van Indexwoning:

https://www.indexwoning.nl/ontdek-de-app

Appje sturen?