Ga naar de inhoud

Makelaar: het is een soort mix van therapeut, sociaal werker, jurist, onderhandelaar, verkoopstylist, vertrouwenspersoon, financieel adviseur, multi-tasker, psycholoog, bouwkundige, vraagbaak en marketinggoeroe…

Ondanks of dankzij dit gevarieerde takenpakket is het één van de mooiste banen van de wereld. Makelaars komen op cruciale momenten in beeld: samenwonen, trouwen, scheiden, geboorte, overlijden, nieuwe baan, ontslag, erfenis, belastingaanslag, verbouw, brand, geluk en pech. Met alle bijbehorende positieve en negatieve emoties.

We doen ons uiterste best om hierin onze opdrachtgevers te helpen en ondersteunen. De grootste uitdaging is altijd als bij een transactie twee verschillende emoties samenkomen, bijvoorbeeld een verkoopopdracht als gevolg van een overlijden aan een koper die zwanger is en om die reden een groter huis zoekt. Hele verschillende emoties en belangen. Dan moet je als makelaar wel bij de les zijn en de juiste toon vinden op het juiste moment. Daarbij uiteraard de belangen van je opdrachtgever altijd op de eerste plaats houden, maar ook oog houden voor de andere partij. Dat is ons vak! Lijkt je dit een leuke baan?

Via KenOnz zijn we op zoek naar een makelaar….. ben jij of ken jij een talent die aan onze wensen kan voldoen? Laat het dan Margitt Verstraaten (contactgegevens staan hieronder) weten.

Ons kantoor is ‘oars as oars’:
– alleen mensen helpen bij aankoop en verkoop (begeleiding) en in beperkte mate taxaties
– we doen alleen advies aan kopers en verkopers van woningen en wonen/werken (geen bedrijfspanden ed)
– alleen in dorpen actief
– met name in het landelijk gebied
– we zijn specialist in de regio Gorredijk met een straal van ca. 15 km
– we nemen de tijd voor bezichtigingen
– een eigen vaste fotograaf zorgt voor een realistisch beeld
– alle woningen meten we zelf in
– alle woningen zijn digitaal te bezichtigen (op een street view achtige manier, maar dan binnen)
– zeer korte lijnen intern en extern
– onze werkwijze vraagt tijd en aandacht… we zijn al jaren tevreden met het aantal opdrachten per jaar. Maar om de kwaliteit hoog te houden is een extra makelaar gewenst…

Ben je benieuwd naar een uitleg over onze werk- en denkwijze? In dit filmpje wordt het helemaal duidelijk.

Neem bij belangstelling contact op met Margitt Verstraaten van KenOnz, margitt@kenonz.nl

Appje sturen?