Bekijk alle plaatsen

Één van onze pluspunten is dat we in een klein werkgebied actief zijn. Dat maakt ons een specialist in de regio. Benieuwd waar we actief zijn....

Gorredijk

makelaar gorredijk

een huis kopen in gorredijk? makelaardij sierd moll is gevestigd in gorredijk en daardoor misschien niet echt objectief, maar aangezien gorredijk hét voorzieningendorp van de gemeente opsterland is en ook het grootste dorp van de gemeente is blijkt wel dat gorredijk écht populair is.

koopwoningen in gorredijk

wij hebben een groot aanbod van huizen die te koop staan in gorredijk. maar waarom wil je wonen in gorredijk? dat heeft meerdere redenen. het dorp is prachtig gelegen aan de turfroute, waar jaarlijks ongeveer 1000 bootjes doorheen varen. het terras van de vergulde turf ligt naast de sluis en de hoofdbrug. daar is iedere woensdag ook de gezellige weekmarkt. gorredijk heeft diverse basisscholen, en ook het voortgezet onderwijs van de bhs staat hoog aangeschreven.

het winkelcentrum

het is een prachtig winkelcentrum waarbij met name de moderne albert heijn en rinsma fashion als grote trekkers genoemd mogen worden.kenmerkend voor de hoofdstraat is het prachtige gebouw van het museum opsterland. natuurlijk ontbreekt een artsencentrum en een apotheek niet in het dorp. ook voor senioren is het dus prima wonen hier.

sporten

vrijwel alle sporten kun je beoefenen in gorredijk, en ook heeft gorredijk nog een eigen openlucht zwembad deze wordt gerund door vrijwilligers. ook ontbreken de groene longen van het dorp niet, deze zijn in gebruik als park of als speelvelden voor de jongere kinderen.

mooie huizen en wijken

er zijn diverse gezellige woonwijken rond het centrum. de jongste wijk is de wijk loevestein. in de wijk loevestein van gorredijk staan prachtige nieuwbouw huizen te koop, maar ook bestaande vrijstaande huizen. bekijk snel ons aanbod van huizen die we te koop hebben staan!

makelaar gorredijk

woont u in gorredijk? wilt u uw huis verkopen? of juist een huis kopen in gorredijk? dan bent u bij ons aan het goede adres. we zijn actief als specialist in een prachtig klein werkgebied, met allemaal landelijk gelegen dorpen in zuid-oost friesland.

makelaardij gorredijk

enthousiast over ons aanbod of juist over ons makelaarskantoor? neem dan contact met ons op of reageer op een woning die u graag zou willen bekijken!