Ga naar de inhoud

WAAROM BOUWEN MET U.VEENSTRA?

Er zijn nog veel meer punten waarop we ons onderscheiden. Maar dat wordt iets teveel om hier allemaal voor u op een rijtje te zetten. Daarom nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken we meteen wat voor uw woonwensen de beste indeling/ samenstelling is.

WAAROM BOUWEN MET BLAUHUIS?

Een vrijstaand huis voor een verrassende prijs

Droom je van een vrijstaand huis op eigen grond, maar twijfel je aan de haalbaarheid? Welkom bij Bouwbedrijf Blauhuis. Dankzij ons optimaal efficiënte proces bouwen we voor jou een uniek huis onder architectuur, tegen een verrassende prijs. Zeer energiezuinig of zelfs energieneutraal. Kies uit onze inspiratiestijlen en modellen. En werk je droomhuis verder uit met een architect van ons team. Het resultaat: een heerlijk comfortabel huis dat past bij jouw leefstijl. Met alle comfort en zeer lage energiekosten.

De bouwer én de architect

Het concept van Blauhuis is uniek. Bij ons krijg je het beste van twee werelden: de bouwer en de architect. Samen creëren we je unieke droomhuis. Een huis dat zowel bouwtechnisch als architectonisch helemaal klopt. Je weet vooraf precies wat jouw huis kost. Een prettige zekerheid. Blauhuis is specialist in houtskeletbouw. Dat zorgt voor een aangenaam wooncomfort en een gunstige prijs-kwaliteit. Blauhuis is een dochter van Bouwbedrijf U. Veenstra. Wij bouwen al 40 jaar vrijstaande woningen en villa’s.

Ja, graag wil ik informatie over nieuwbouwwoningen U.Veenstra/Blauhuis

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om je wensen vrijblijvend te bespreken.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Appje sturen?