Verkoop Aankoop

Jouw huis pas echt verkocht als jij het zegt.

In de huidige woningmarkt is het lastig om een huis te vinden. Je wilt je huis wel verkopen, maar wilt niet het risico lopen om zelf nog geen andere woning te hebben gekocht. Ga jij je huis te koop zetten als je de zekerheid hebt dat je eerst een andere woning kan kopen? Die zekerheid bieden de diensten van www.verkoopaankoop.nl. Jij verkoopt je huis en ondertussen ga je zonder risico op zoek naar een andere woning. Of andersom.

Omdenken; verkoop onder voorbehoud koop!

Meer weten over deze nieuwe methode van verkopen?

Vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Verkopers durven hun huis niet te koop te zetten, ze willen eerst een ander huis vinden. In onze dagelijkse praktijk maken we regelmatig mee dat eigenaren wachten om hun huis te koop aan te bieden totdat ze zelf een andere woning hebben gevonden.

Maar ja, dat doen andere verkopers ook, met als gevolg dat er steeds minder woningen te koop staan. De verkopers zitten als het ware op elkaar te wachten bij het te koop zetten van hun huis. Wie zet de eerste stap? Wie kan echt niet langer wachten? Misschien kunnen de makelaars dit probleem ook ‘omdenken’ door de verkopers aan te bieden om hun huis te verkopen, maar dan onder voorbehoud dat het ze lukt om bijvoorbeeld binnen een half jaar een ander huis te vinden. Als dat lukt kan de koop doorgaan. Lukt het niet, dan kan het contract verlengd worden of ontbonden worden. Als alle makelaars op dit punt initiatief nemen en actie ondernemen, komen er veel woningen te koop en kan de doorstroming weer wat meer op gang komen. Als we niets doen, komt het in ieder geval niet goed.