Ga naar de inhoud

We zien steeds vaker dat opdrachtgevers nog even wachten met het te koop aanbieden van hun huis omdat ze eerst een ander huis willen vinden.

Daardoor merken we ook dat steeds meer mensen eigenlijk ‘op elkaar’ wachten. Het gevolg daarvan is dat er veel reacties komen als er nieuw aanbod op de woningmarkt komt. Op zo’n moment wil je als belangstellende snel door kunnen pakken. Dan moet je eigen huis ook zo spoedig mogelijk in de verkoop. Maar dat kost nog wel een paar weken om alles klaar te maken. Dat komt door het nodige papierwerk, de fotosessie, het filmpje, de 360 graden foto’s, de plattegrond e.d. Meestal wil je zelf ook nog een paar puntjes op de i zetten. Voordat je het weet ben je 2 a 3 weken verder en vis je achter het net bij je droomwoning. Dat kan anders!

Oplossing: kies voor:  Verkoopklaar Verkopen.
Je zet je huis dan nog niet in de officiële verkoop, zelfs nog niet in de stille verkoop, maar als je zover bent dan zorgen wij ervoor dat je huis met één druk op de knop in de (stille) verkoop en/of op Funda staat. Sneller kan niet!

Hoe?
We maken nu al de verkooptekst
We maken nu al de professionele fotopresentatie (inclusief filmpje en 360 presentatie)
We maken nu al de complete verkoopbrochure
We zetten alles ‘achter de schermen’ in ons verkoopsysteem.
We zetten de mailinglijst klaar voor woningzoekers die bij je huis passen

Kosten?
Wij durven het aan om risico te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden, tot het moment dat je ons het startsein geeft. Mocht het startsein om welke reden dan ook nooit komen dan krijg je geen nota. Geef je wel een startsein: onze tarieven staan hier.

Bijkomend voordeel is dat je niet alleen je ‘concurrenten’ te snel af bent, maar dat je ook je huis kan laten fotograferen in een mooie periode. Als je huis dan in de wintermaanden te koop moet komen, kun je toch laten zien hoe mooi het in de andere jaargetijden kan zijn.

Kies je voor ‘Verkoopklaar Verkopen‘ ?

Mail naar: Info@sierdmoll.nl of bel 0513-460101.


Naast dit nieuwe systeem voor verkopers hebben we nog een andere invalshoek bedacht. Dat werkt onder de naam: ‘zoeker aangeboden’.
Benieuwd welke zoekers belangstellend zijn voor je huis?
Ga naar de ‘zoeker aangeboden’ pagina.

Appje sturen?