Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail!

Hoe mooi wil je het hebben? Bijzonder sfeervolle vrijstaande woning met prachtige jaren 30 uitstraling. Bijzonder goed onderhouden en supernetjes bewoond. Vanaf 2017 grotendeels gemoderniseerd waarbij ook aan het buiten onderhoud is gedacht. De tuin is mooi aangelegd, er is voldoende parkeerruimte en een ruime garage met geisoleerde aanbouw, geschikt als werkplaats, mancave of kantoorruimte.
Zouden we nog bijna die 9 nieuwe zonnepanelen vergeten! Erg belangrijk in deze tijden!

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Tijnje is gelegen nabij de A7 tussen Drachten en Heerenveen. Gorredijk met alle voorzieningen is op korte afstand gelegen. Het dorp beschikt o.a. over basisonderwijs, sportverenigingen en een prachtig gelegen natuurzwembad. Natuurgebied De Deelen ligt om de hoek en er zijn vele fietsroutes naar zowel bos als waterrijk gebied.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 8 groepen met 2 aardlekschakelaars
• 9 zonnepanelen met een capaciteit van 400 Wp (2021)
• Keuken: v.v. oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer (2014): v.v. douche, wastafelmeubel en designradiator
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Remeha 2010)
• Fraai aangelegde tuin met veel privacy en voorzien van drainage
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen (afhankelijk van de koopsom) eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting.