Omschrijving

Vrij uitzicht over de weilanden in de waterrijke nieuwbouwwijk Loevestein. Die plekjes zijn schaars. Op de Parkleane 46 kan het! En ook nog eens vrijstaand en mét garage. Wordt u de tweede bewoner op deze fantastische plek?

De tuin ligt op het zuiden en heeft verrassend veel privacy. De woning heeft geen schuine kanten, daardoor 3 ruime slaapkamers op de 1e etage en een ruime 4e slaap-/hobbykamer op de 2e etage met dakterras en een schitterend uitzicht. In 2007 traditioneel gebouwd.

Loevestein is een prachtige jonge en gezellige woonwijk aan de rand van Gorredijk.

Indeling en afmetingen woonhuis: de woning heeft een ideale en gewilde indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, modeplein, museum, theater, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV (Nefit 2007) i.c.m. vloerverwarming
• Keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, combi magnetron afzuigkap en koelkast
• Badkamer met ligbad, 2e toilet, wastafel en douche
• Elektrisch: 7 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars
• De garage is hoger en langer dan standaard en heeft daardoor extra opslagruimte
• Degelijk gebouwd door Dijkstra Draaisma