Omschrijving

Hoe gemakkelijk is dat? Alle voorzieningen op de begane grond! Traplopen hoeft niet meer in deze goed onderhouden semi bungalow. Het kan natuurlijk wel, want er is een ruime zolder en een kelder. Maar met 3 slaapkamers en de badkamer op de begane grond is het hier prima gelijkvloers wonen. Voor hedendaagse begrippen is de woning aan de binnenkant iets gedateerd maar wel heel goed onderhouden. Zo is de woning (op een paar dakramen na) volledig voorzien van kunststof ramen (HR++), deuren en kozijnen, dus weinig onderhoud. Muren en dak zijn ook geïsoleerd en de cv ketel is in november 2018 vervangen. Extra pluspunt is de ruime kavel van maar liefst 920 m². Voor wie gelijkvloers wil wonen is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 21 m²) met openslaande deuren naar de tuin, keuken (± 5 m²), bijkeuken (± 8 m²), ruime voorraadkelder, badkamer (± 4 m²) en 3 slaapkamers met vaste kasten (± 5, 9 en 14 m²). Zolder via vlizotrap. Vrijstaande houten garage (± 24 m²).

Perceel 920 m², inhoud ± 375 m³, bouwjaar oorspronkelijk 1958.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verengingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer (ca. 1996): met douche en wastafelmeubel
• Keuken (ca. 1996): v.v. 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Remeha, 2018)
• Meterkast met slimme meter
• Na aanpassing riolering in de straat is de riolering rondom de woning ook geheel vernieuwd (2017/2018)
• In 2009 voorzien van kunststof deuren, kozijnen en ramen met HR++ beglazing