Ga naar de inhoud

Makelaar Lippenhuizen

Sierd Moll is de makelaar in Lippenhuizen. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen in Lippenhuizen?

Bent u opzoek naar een mooie woning in Lippenhuizen? Een prachtig dorp en een goede bereikbaarheid met Heerenveen en Drachten. Bekijk daarom nu ons ruime aanbod van koopwoningen in Tijnje. Wij helpen u graag met aankopen!

Huizen te koop in Lippenhuizen

Een huis kopen in Lippenhuizen? Makelaardij Sierd Moll welke is gevestigd in Gorredijk is specialist in landelijk gelegen dorpen in Zuid-Oost Friesland. Lippenhuizen werd in het verre verleden Kobunderhuizen genoemd en ligt op fietsafstand van Gorredijk het grootste dorp van Opsterland. Bekijk het aanbod in Lippenhuizen.

Koopwoningen in Lippenhuizen

Wij hebben een groot aanbod van huizen die te koop staan in Lippenhuizen. Maar waarom wil je wonen in Lippenhuizen? Dat heeft meerdere redenen. Naast de prachtige omgeving heeft het dorp een wandelroute langs historische plekken van Lippenhuizen. Het geboortehuis van Foppe de Haan en de watertoren van Lippenhuizen zijn een bezichtiging waard.

Lippenhuizen heeft in 2018 een multifunctionele accommodatie geopend genaamd It Kobunderhûs. Deze accommodatie biedt onderdak aan dorpshuis De Mande, openbare basisschool De Flecht, de peuterspeelplaats en voetbalvereniging Thor.

De watertoren van Lippenhuizen

De in 1932 gebouwde watertoren met een hoogte van bijna 45 meter is een iconisch bouwwerk in Lippenhuizen. De toren heeft 2 waterreservoirs van elk 300 m3.

Sport en vrije tijd

In het dorp Lippenhuizen zijn voetbal, volleybal en wandelvereniging Thor gevestigd. Voor de jeugd worden er regelmatig filmavonden georganiseerd en vinden er verschillende activiteiten plaats in It Kobunderhûs zoals een rommelmarkt.

Mooi dorp met prachtige huizen

Lippenhuizen is een gezellige dorp met mooie huizen. De Buorren fungeert als de hoofdweg voor het dorp. In het dorp staan prachtige oude gerenoveerde huizen welke zijn gebouwd rond 1800 te koop, maar ook vrijstaande nieuwbouw huizen. Bekijk snel de huizen die we te koop hebben staan!

Huis verkopen Lippenhuizen

Wilt u uw huis verkopen in Lippenhuizen? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Lippenhuizen? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is dat niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Lippenhuizen. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Lippenhuizen?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Lippenhuizen. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?