Omschrijving

Mooie kans! Unieke ligging in een gewilde, rustige woonwijk met aan de achterzijde vrij uitzicht! Op een ruime kavel van 626 m² aan de rand van Gorredijk staat deze nette vrijstaande semi bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de etage. Daardoor geschikt voor senioren maar ook voor gezinsbewoning. De voormalige garage is verbouwd tot werkkamer en achter de woning is een zeer ruime werkplaats van ca. 45 m².  De diepe tuin op oosten grenst aan een brede sloot en een weiland.

Indeling: entree, toilet met aansluitend doucheruimte,  woonkamer, half open keuken, bijkeuken, slaapkamer en werkkamer. Etage: overloop met vaste kasten en  2 slaapkamers. Verder op het perceel: carport, prieeltje, fietsenberging en werkplaats.
Bouwjaar 1965.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:

  • Elektrisch: slimme meter, 7 groepen
  • Badkamer met douche
  • Keuken met combi magnetron, koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Nefit 2018)
  • Begane grond voorzien van isolerende beglazing, dak- en muurisolatie
  • Het meeste schilderwerk buitenom is in 2016 uitgevoerd