Ga naar de inhoud

Makelaar Gorredijk

Sierd Moll is de makelaar in Gorredijk. Wij helpen u graag met het aan- en verkopen van uw woning. Een huis aan- of verkopen is een grote en spannende stap. Daarom is het altijd verstandig om een makelaar in te schakelen die erg bekend is met de regio. Zij kennen exact wat er in en rondom de regio gebeurt en kunnen zowel u als uw verkoper goed informeren.

Waarom Sierd Moll Makelaars?

Huis kopen Gorredijk

Een huis kopen in Gorredijk? Wij zijn gevestigd in Gorredijk en daardoor misschien niet echt objectief, maar aangezien Gorredijk hét voorzieningendorp van de gemeente Opsterland is en ook het grootste dorp van de gemeente is blijkt wel dat Gorredijk écht populair is. Bekijk het aanbod in Gorredijk.

Koopwoningen in Gorredijk

Wij hebben een groot aanbod van huizen die te koop staan in Gorredijk. Maar waarom wil je wonen in Gorredijk? Dat heeft meerdere redenen. Het dorp is prachtig gelegen aan de turfroute, waar jaarlijks ongeveer 1000 bootjes doorheen varen. Het terras van de vergulde turf ligt naast de Sluis en de Hoofdbrug. Daar is iedere woensdag ook de gezellige weekmarkt. Gorredijk heeft diverse basisscholen, en ook het voortgezet onderwijs van de BHS staat hoog aangeschreven.

Huis verkopen Gorredijk

Wilt u uw huis verkopen in Gorredijk? Verlaat u dit prachtige dorp of gaat u juist opzoek naar een koophuis in Gorredijk? In beide gevallen bent u bij Sierd Moll in goede handen. Met de huidige markt is dat niet moeilijk om uw huis te verkopen, ook niet in Gorredijk. Maar de beste koper vinden voor uw huis is een ander verhaal. U bepaalt en wij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. Sierd Moll Makelaars staat voor u klaar, wij verzorgen het gehele verkooptraject en voorzien u van professionele verkoopbegeleiding. Hoe ons verkoopproces, verkoopbegeleiding en tarieven zijn, vindt u op de huis verkopen pagina.

Huis verkopen met Sierd Moll Makelaars

Onze 3 zekerheden:

Wilt u een offerte gericht op uw situatie? Neem gerust contact op met Sierd of Jeannette.

Uw huis verkopen of kopen in de buurt van Gorredijk?

Makelaars Sierd Moll zijn niet alleen actief in Gorredijk. Ook in de dorpen rondom zijn wij veelal te vinden. We merken dat veel mensen graag de rust opzoeken, maar wel in de rook van Drachten of Heerenveen willen wonen. Wellicht kunt u ook onze diensten in de volgende dorpen gebruik maken:

Partners

We zijn trots op onze samenwerking met en aansluiting bij:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief!
Appje sturen?